Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική ξανά ως μάρτυρας υπεράσπισης σε δίκη

Φαίνεται πως η Βασιλική θα βρεθεί ξανά στο δικαστήριο, στην γη της ελιάς. Αυτή τη φορά, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι Καπερνάροι είναι υπό διάλυση. Έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα, με τις απειλές να μη σταματούν..

 

Η Αρετή θέλει να φτάσει την κατάσταση στα άκρα. Απειλεί διαρκώς τον πρώην σύζυγό της, φωνάζοντας πως δε θα του αφήσει κανένα περιουσιακό στοιχείο. Το ίδιο έχει φροντίσει να κάνει και για την κόρη της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος καταστρέφει την εταιρεία της Μυρτάλης

 

Όσο κι αν ο Στάθης παλεύει να βάλει μία τάξη, ο Στέφανος και η Αρετή συνεχίζουν τον πόλεμο. Θέλουν να τον δουν να υποφέρει, να πληρώνει τα λάθη του ένα προς ένα… Η Βασιλική, φυσικά, δε θέλει να πάρει θέση σε όλη αυτή την κόντρα.

Έτσι, στο δικαστήριο που έρχεται, η Βασιλική υπερασπίζεται τον πατέρα της ανοιχτά, στην γη της ελιάς. Αναφέρει στους ενόρκους πως είναι με το μέρος του, πως είναι ένας άνθρωπος καλός, που είχε ξεκαθαρίσει στην Αρετή τα συναισθήματα και τις προθέσεις του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η πιο σοκαριστική σκηνή της σειράς – Όλα όσα είδαμε

 

Η Βασιλική θα καταφέρει να συγκινήσει για ακόμη μια φορά τους ενόρκους. Μόνο που η σχέση της με την Αρετή και τον Στέφανο θα καταστραφεί οριστικά. Μητέρα και αδελφός τη θεωρούν προδότρια και δε θέλουν επαφές μαζί της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση