Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός πιέζει την Βασιλική να παντρευτούν

Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός πιέζει την Βασιλική να παντρευτούνΗ δίκη του Αστέρη πραγματοποιήθηκε. Ο Σταματάκης αφέθηκε ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους. Η οικογένεια μπορεί να αναπνεύσει ξανά, μετά από καιρό. Όλοι είναι πολύ χαρούμενοι από αυτή την εξέλιξη. Ο Αστέρης αποφυλακίστηκε και ο Αμερικάνος έχει πάρει στις πλάτες του τον φόνο του Στεφανή…

Ο Μαθιός αισθάνεται πως ήρθε η στιγμή να επισημοποιήσει τη σχέση του με την Βασιλική. Όλα έχουν μπει σε μία σειρά, ο Νικηφόρος γνωρίζει για τη σχέση τους και τίποτα δεν αποτελεί εμπόδιο πλέον.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ συνειδητοποιεί πως θέλει ακόμα τον Αστέρη

Η Βασιλική δεν αισθάνεται έτοιμη για αυτό το βήμα. Φοβάται πως θα αντιδράσει το χωριό, που επέλεξε για δεύτερο σύζυγό της τον ξάδελφο του συζύγου της! Ο Μαθιός πιέζει την Βασιλική να αγνοήσει τα λόγια τους, με την ίδια να δείχνει αρκετά δυσαρεστημένη, στη σειρά Σασμός.

Η νέα της δουλειά πηγαίνει εξαιρετικά. Θέλει να βρει τα πατήματά της, να βάλει κι αυτή όρια κι ισορροπίες στη ζωή της, όπως έκαναν οι Σταματάκηδες. Αρνείται να παντρευτεί τον αγαπημένο της, όσο κι αν το θέλει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης αλλάζει και γίνεται καλός άνθρωπος;

Βέβαια, ο Μαθιός δε τα παρατά και συνεχίζει να πιέζει τη Βασιλική στο θέμα του γάμου, στη σειρά Σασμός. Το ζευγάρι περνάει μία μεγάλη κρίση, με τους πρώτους μικρούς καυγάδες να ξεσπούν…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *