Η Γη της Ελιάς: Είσαι κακιά μέχρι το μεδούλι Αρετή!

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές – Είσαι κακιά μέχρι το μεδούλι Αρετή!

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς η γη της ελιάς θα δούμε την Αρετή να παίρνει πίσω όλη την περιουσία που είχε δώσει στην Βασιλική. Ο Στάθης ενημερώνεται για αυτή την καινούρια κατάσταση κι αποφασίζει να περάσει στην κατά μέτωπο επίθεση. …

Ο Στάθης ενημερώνεται από την κόρη του για την για ανάκληση της δωρεάς κι αποφασίζει να περάσει στην κατά μέτωπο επίθεση. Πηγαίνει να τα πει έξω από τα δόντια στο μαγαζί της Αρετής. Μπαίνει με μεγάλη φούρια μέσα και η Αρετή τον υποδέχεται καταλλήλως: «Ήρθες να συνεχίσεις από εκεί που τ’ άφησε η προκομμένη η κόρη σου; Δεν έχω όρεξη γι άλλο ταράκουλο! Φύγε! Βλέπεις δεν είμαι χαζή! Κράταγα πάντα και μία πισινή! Θα βρεις, κάποια άλλη με περιουσία και θα μεγαλουργήσεις στις πλάτες της, σαν κισσός!»…

Ο Στάθης είναι όμως αποφασισμένος να μιλήσει με οποιοδήποτε κόστος: «Βγάλε το σκασμό Αρετή! Σήμερα μιλάω εγώ! Μην ακούσω κιχ! Άχνα! Πήρες πίσω την δωρεά από την Βασιλική! Γιατί; Για να μην μου χαρίσει το μερτικό της και συμμαχήσει μαζί μου! Θες να με δεις να πιάνω δουλειά σαν εργάτης σε αυτή την ηλικία;;

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος χαροπαλεύει μετά την απόπειρα δολοφονίας

Νομίζεις ότι έτσι θα με εκδικηθείς ε;; ! Αλλά δεν θα σου κάνω την χάρη! Θα ξαναγεννηθώ από τις στάχτες μου και θα τρίβεις τα μάτια σου! Θα πέσεις να πεθάνεις από το κακό σου!» «Μη ξαναμιλήσεις! Σήμερα μόνο θα ακούς! Μόνο «κισσός» δεν ήμουνα!

Έφτυσα αίμα στα χωράφια, μέρα νύχτα, γιορτές, χειμώνες, καλοκαίρια, με κρύο και με καύσωνες, σαν τον χαμάλη! Εικοσιπέντε χρόνια μία μέρα διακοπές κάπου και εγώ σαν άνθρωπος δεν έχω πάει! Σας έστελνα στο ξάδελφο στο Πειραιά και εγώ εκεί, πάνω από τις ελιές! Ό,τι κι αν σου έκανα, δεν έχεις καμιά δικαιολογία!

Εγώ δεν θα σκεφτόμουν να αφήσω να πεινάσει ούτε ο χειρότερος μου εχθρός! Άφησα το κοκαλάκι μου στις ελιές! Ακόμα κι ένας άγνωστος θα μου έδινε αυτό που δικαιούμαι! Αλλά δεν θα σου κάνω την χάρη! Θα τα καταφέρω και θα πέσεις να πεθάνεις από την στενοχώρια!

Έδειξες επιτέλους το πραγματικό σου πρόσωπο! Τώρα καταλαβαίνω τα πονηρά σου σχέδια όταν ήθελες να δωρίσουμε εδώ και χρόνια όλα τα λιόδεντρα και την γη στα παιδιά! Αν δεν τα είχες γράψει, τα μισά τώρα θα ήταν δικά μου! Είχες συμβουλευτεί δικηγόρο έτσι;» «Τίποτα δεν θα καταφέρεις! Θα σταθώ ξανά στα πόδια μου! Είμαι δουλευταράς! Έχω πρόσωπο! Κι έχω και ισχυρούς φίλους!

 

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω Μαθαίνει Πως Ο Άντρας Της Είχε Ερωμένη

Η μεγαλύτερη ηλιθιότητα της ζωής μου ήταν που σε παντρεύτηκα! Και κυρίως που αποφάσισα να κάνω παιδιά μαζί σου! Δυστυχώς ο Στέφανος έχει κάτι από το κύτταρο σου! Ευτυχώς η Βασιλική γλίτωσε!

Νομίζεις ότι έχεις δέσει τον γάιδαρο σου με τον Στέφανο αλλά κι αυτός θα σε παρατήσει μια μέρα, θα σε πάρει χαμπάρι και θα τρέξει μακριά από σένα να γλυτώσει! Γράψε την ώρα που στο λέω! Θα μείνεις μόνη σου να μιλάς με τις ελιές!!

Και μένα που θες όσο τίποτα στο κόσμο να με δεις να σέρνομαι κάτω και να φτύνω αίμα… το πολύ σε ένα χρόνο από τώρα θα δεις τι θα έχω καταφέρει και θα τρίβεις τα μάτια σου!! Ακόμα και αν είχες δίκιο σε κάποια πράγματα τώρα το έχασες! Είσαι κακιά μέχρι το μεδούλι Αρετή!»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *