Η Γη της Ελιάς: Ένα μπουκέτο με λουλούδια διχάζει την Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς: Ένα μπουκέτο με λουλούδια διχάζει την Ευτυχία

Η μία έκπληξη διαδέχεται την άλλη! Η Ευτυχία δέχεται ένα μπουκέτο με όμορφα λουλούδια, τα οποία την βάζουν σε σκέψεις, στην γη της ελιάς. Κάποιος κάνει αυτή την κίνηση, με σκοπό να δει την ηρωίδα της σειράς να πέφτει στην αγκαλιά του…  Η Γη της Ελιάς: Ένα μπουκέτο με λουλούδια διχάζει την Ευτυχία

Πράγματι, το τελευταίο διάστημα, η Ευτυχία είναι πολύ αναστατωμένη με τον Αποστόλη. Εκείνος φλερτάρει ασταμάτητα με την Σοφία, κυκλοφορώντας -μάλιστα- μαζί της σε όλη την Μάνη. Τα πρώτα κουτσομπολιά πάνε κι έρχονται, με την Ευτυχία να χάνει την ψυχραιμία της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο αδελφός της Εύας σε νέο ερωτικό ειδύλλιο

Σταδιακά, η ζήλια που νιώθει, γίνεται θυμός. Πώς είναι δυνατόν ο Αποστόλης να την ξέχασε τόσο γρήγορα; Πολύ σύντομα, η Ευτυχία κλείνει κάθε πόρτα απέναντί του και σχεδιάζει μία νέα αρχή, χωρίς εκείνον στο πλευρό της.

Ο Αποστόλης συνειδητοποιεί το λάθος του και αρχίζει να τρέμει. Αντιλαμβάνεται πως η Ευτυχία, αντί να ζηλέψει, θύμωσε! Έτσι, αφήνει τη Σοφία και ετοιμάζεται να προσεγγίσει ξανά την αγαπημένη του, δείχνοντας πραγματικά μετανιωμένος.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών Spoiler: Αυτούς κρατά όμηρους ο Χρηστίδης

Η Ευτυχία δέχεται ένα μπουκέτο με λουλούδια, στην γη της ελιάς. Ο Αποστόλης κάνει αυτή τη γλυκιά κίνηση, για να την δει να χαμογελάει ξανά, για να την πείσει να τον συγχωρήσει. Βέβαια, η Ευτυχία δεν πρόκειται να λυγίσει τόσο εύκολα…

Το ζευγάρι αυτό αναμένεται να περάσει από 40 κύματα. Η επανένωσή τους δε θα είναι εύκολη υπόθεση. Ποια στάση θα κρατήσει η Σοφία απέναντι στον Αποστόλη, όταν εκείνος την αφήσει για άλλη γυναίκα; Οι εντάσεις που έρχονται θα είναι καθηλωτικές.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *