Σασμός: Ο Αστέρης διακόπτει την δίκη: «Αργυρώ κοίταξε με»

Σασμός: Ο Αστέρης διακόπτει την δίκη: «Αργυρώ κοίταξε με»

Η δίκη του Αστέρη συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και απόψε στην σειρά Σασμός, με τις εντάσεις να είναι πολλές. Οι καταθέσεις των δυο οικογενειών βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ απόψε την ώρα που η Αργυρώ καταθέτει ενώπιων των δικαστών, ο Αστέρης απελπισμένος διακόπτει την δίκη και φωνάζοντας δυνατά της ζητά επίμονα να τον κοιτάξει στα μάτια. Όλοι παγώνουν και η Στέλλα που βρίσκεται δίπλα του δεν ξέρει τι να κάνει για να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση. Σασμός: Ο Αστέρης διακόπτει την δίκη: «Αργυρώ κοίταξε με»

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: Το νέο ζευγάρι που θα ξεσηκώσει θύελλα

Η δίκη του Αστέρη συνεχίζεται γεμάτη ανατροπές

Οι μνήμες έρχονται ξανά στο μυαλό όλων των ηρώων. Το παρελθόν έρχεται ξανά στο φως και μόνο πόνο προκαλεί. Η Αργυρώ, καθ’ όλη την διάρκεια της δίκης υποφέρει. Δεν μπορεί να διαχειριστεί όλο αυτό που συμβαίνει και μέσα της καταρρέει.

Στο πλευρό της βρίσκονται όλοι αυτοί που την αγαπούν και δεν την αφήνουν λεπτό μόνη της. Η Άσπα παίρνει από την Βασιλική το πολυπόθητο γράμμα του Αστέρη και προσπαθεί να πείσει την Αργυρώ να το διαβάσει. Συναντά ωστόσο την άρνησή της. Θα καταφέρει να της αλλάξει γνώμη; Αυτό το γράμμα αν, το διαβάσει η Αργυρώ, μόνο καλό δεν θα της κάνει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Ο Τόλης χτυπά: «Ο αδελφός σου είναι φονιάς, Αστέρη»

Η ηρωίδα βυθίζεται όλο και πιο πολύ καθώς μετά από ενάμισι χρόνο αντίκρισε ξανά στα μάτια της τον μεγάλο της έρωτα που τυγχάνει να είναι και ο φονιάς του αδερφού της. Η απόφαση του δικαστηρίου θα ανατρέψει όλα όσα πίστευε και ήλπιζε αυτή και η οικογένεια της και ένας νέος γολγοθάς για τους Βρουλάκηδες ξεκινά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *