Σασμός: Αστέρη, μείνε μακριά από την κόρη μου και το παιδί της

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Αστέρης θα πλησιάσει την Αργυρώ με την Μαρίνα να του φωνάζει “Μείνε μακριά από την κόρη μου και το παιδί της”.

Η επόμενη μέρα για τον Αστέρη είναι πραγματικά πολύ δύσκολη

Έχει καταλάβει πως έχασε πολύ καιρό μένοντας στη φυλακή παραιτημένος από την αλήθεια και μακριά από τη μοναδική αγάπη της ζωής του. Στο μυαλό του υπάρχει μόνο ένα θέμα που τον βασανίζει.

 

Πώς θα καταφέρει να βρει την Αργυρώ και να της μιλήσει, να της εξηγήσει ότι παρά τα όσα συνέβησαν εκείνος δεν έπαψε ποτέ να την αγαπά και θα προσπαθήσει να την ξανακερδίσει. Τα βήματα του τον οδηγούν έξω από το σπίτι του Βρουλ’ακη. Δεν είναι εκεί όμως.

Θα βρεθεί μπροστά σε μία δυσάρεστη αλήθεια

Η Αργυρώ δε μένει πια εδώ και η ζωή της είναι στα Γιάννενα. Δεν το βάζει κάτω όμως, θα πάει να τη βρει ακόμα και αν χρειαστεί να γυρίσει όλο τον κόσμο παρά τις αντιρρήσεις του Μάθιου και της μητέρας του. Την επόμενη μέρα ο Αστέρης φεύγει για τα Γιάννενα. Είναι αναστατωμένος για την πρώτη του συνάντηση με την Αργυρώ, σαν ελεύθερος πολίτης.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: η Μαργαρίτα κλείνει τον Αλέξη στο ψυχιατρείο!

Ξέρει πως θα τη βρει θυμωμένη μαζί του όμως θέλει όσο τίποτε άλλο να της εξηγήσει και να της ζητήσει να τον συγχωρέσει. Φτάνοντας όμως στην πόλη αυτό που θα δει θα τον σοκάρει. Θα αναζητήσει την αγαπημένη του και πολύ σύντομα θα την βρει, όμως δεν θα είναι μόνη.

Η Αργυρώ όχι μόνο είναι στην αγκαλιά ενός άλλου άντρα αλλά κοντά τους βρίσκεται και ένα μωρό, ο Πετράκης όπως θα μάθει αργότερα. Τα όνειρά του ζωή μαζί της διαλύονται. Ο Αστέρας συνειδητοποιεί πως την έχασε για πάντα και πως δεν μπορεί να μπει ανάμεσα σε εκείνη και τον άντρα της.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Θανατηφόρο δηλητήριο στο φαγητό της…

Δεν μπορεί να διαλύσει την οικογενειακή της ευτυχία. Την αγαπάει περισσότερο και από τη ζωή του για να της κάνει τέτοιο κακό. Το δεύτερο χαστούκι όμως θα έρθει από τη μητέρα της. Η Μαρίνα τον βλέπει να παρακολουθεί το ζευγάρι και τον εγγονό της και γίνεται έξαλλη.

Αστέρη άσε ήσυχη την Αργυρώ. Μείνε μακριά από την κόρη μου και το παιδί της” του λέει σύμφωνα με το περιοδικό τηλέραμα και τον συμβουλεύει να επιστρέψει στην Κρήτη και να μην επιδιώξει να τη δει ξανά. Εκείνος καταλαβαίνει πως ότι είχε με την Αργυρώ τελείωσε τη μέρα που σκοτώθηκε ο αδελφός της και ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *