Η Γη της Ελιάς – Έξαλλος ο Ισίδωρος: «Πώς άφησες το παιδί σου;»

Πατέρας και κόρη θα έχουν έναν έντονο διάλογο. Η Αντιγόνη και ο Ισίδωρος θα συζητήσουν για το παιδί της ηρωίδας, το οποίο κρατούσε τόσο καιρό κρυφό από την οικογένειά της, στην γη της ελιάς. Πώς να ομολογήσει κάτι τόσο φρικτό στον πατέρα της, τον οποίο βρήκε πριν λίγο καιρό;  Η Γη της Ελιάς – Έξαλλος ο Ισίδωρος: «Πώς άφησες το παιδί σου;»

 

Όταν η Αντιγόνη ήταν φοιτήτρια ιατρικής, έμεινε έγκυος. Όταν το συνειδητοποίησε, ήταν πάρα πολύ αργά. Αναγκάστηκε να γεννήσει το παιδί και να το δώσει για υιοθεσία. Δεν ήταν σε θέση οικονομικά και ψυχολογικά να στηρίξει αυτό το παιδί.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο εκρηκτικός ρόλος της Άννας Ανδριανού στον β’ κύκλο

Έκτοτε, μαθαίνει τα νέα του διαρκώς. Μέσα της, όμως, βασανίζεται. Θεωρεί πως αφού κατάφερε να βρει η ίδια τον πατέρα της μετά από καιρό, θα μπορέσει να κάνει το ίδιο και με το παιδί της. Μέσα της ελπίζει πως θα το κρατήσει στην αγκαλιά της.

Όταν ο Ισίδωρος μαθαίνει για το παιδί της Αντιγόνης, γίνεται έξαλλος στην γη της ελιάς. Δε μπορεί να διανοηθεί πως η κόρη του κρατούσε κρυφό κάτι τόσο σημαντικό. Την αποκαλεί ανεύθυνη και ξεσπάει έντονα απέναντί της, όσο κι αν εκείνη προσπαθεί να τον ηρεμήσει…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Αριάδνη για Ιουλία: «Δεν ξέρει τι της γίνεται;»

Ο Ισίδωρος είναι κάθετος! Ο Μάνος έχει φροντίσει να μάθει ο πατέρας του όλη την αλήθεια για το παρελθόν της Αντιγόνης. Η οικογένεια διχάζεται ξανά, με την εμπιστοσύνη να χάνεται μεταξύ τους. Ποια στάση θα κρατήσει ο Ισίδωρος απέναντι στο εγγόνι του; Θα βοηθήσει την Αντιγόνη να το κρατήσει ξανά στην αγκαλιά της, όπως την πρώτη ημέρα της γέννας;  Η Γη της Ελιάς – Έξαλλος ο Ισίδωρος: «Πώς άφησες το παιδί σου;»

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *