Άγριες Μέλισσες: Εντολή δολοφονίας για τον Ζάχο – Ποιος τον θέλει νεκρό;

Άγριες Μέλισσες: Εντολή δολοφονίας για τον Ζάχο – Ποιος τον θέλει νεκρό;

Οι Άγριες Μέλισσες, μετά από μια μικρή διακοπή που θα κάνουν την Μεγάλη Εβδομάδα, θα επιστρέψουν την Δευτέρα του Πάσχα με νέα επεισόδια που αναμένεται να κορυφώσουν την αγωνία των τηλεθεατών. Σιγά, σιγά η αγαπημένη μας σειρά ολοκληρώνεται και μέχρι να συμβεί αυτό πολλά είναι αυτά που θα συμβούν. Ποιος θέλει τον Ζάχο νεκρό στις Άγριες Μέλισσες και ποιος θα δώσει εντολή δολοφονίας γι΄αυτόν;

Ο Ακύλας δίνει εντολή δολοφονίας για τον Ζάχο

Ο αγώνας του Ζάχου και του Λάμπρου συνεχίζεται στις Άγριες Μέλισσες κάνοντας ότι μπορούν για να ανακαλύψουν τα εγκλήματα στα οποία από πίσω κρύβεται ο Ακύλας Μεγαρίτης. Τα προβλήματα όμως που θα αντιμετωπίσουν θα είναι πολλά και θα τεθεί κιόλας η ζωή τους σε μεγάλο κίνδυνο.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος : Η ώρα των αποκαλύψεων έχει φτάσει!

 

Ενώ συμβαίνουν όμως όλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού MYtv, o Ακύλας λαμβάνει μια πολύ σημαντική πληροφορία που θα τον κάνει και πάλι υπολογίσιμο παίκτη , ενώ το σχέδιο του Θόδωρου πετυχαίνει και έτσι παίρνει στα χέρια του τον φάκελο με την έκθεση του Ξανθού.

Κανείς τους όμως δεν καταφέρνει να χαρεί και πολύ. Ο Λάμπρος και ο Ζάχος νομίζοντας ότι τους ανακάλυψε ο Ξανθός φοβούνται μην τους συμβεί τίποτα κακό. Ο Ξανθός συγκρούεται με τον Ντούνια και του ζητά να τον βοηθήσει να απαλλαγεί από όλους όσους τον κυνηγούν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Χρήστος φτύνει την Μυρτάλη

Ο Ακύλας φυσικά, μαθαίνοντάς το αυτό, δεν θα αφήσει αυτή την ευκαιρία ανεκμετάλλευτή και την επόμενη κιόλας στιγμή ζητάει να υλοποιηθεί το αεροδρόμιο στο Διαφάνι με αντάλλαγμα την δολοφονία του Ζάχου στις Άγριες Μέλισσες. Ο κίνδυνος από δω και στο εξής για τον Ζάχο θα είναι μεγάλος. Θα καταλήξει νεκρός ο ήρωας ή όχι;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *