Η Γη της Ελιάς: Σταματάει το Πάσχα – Ποιες μέρες θα προβληθεί;

Η Γη της Ελιάς: Σταματάει το Πάσχα – Ποιες μέρες θα προβληθεί;Η αγαπημένη μας σειρά “Η Γη της Ελιάς” σταματάει το Πάσχα. Το MEGA θα κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα, κορυφώνοντας την αγωνία των τηλεθεατών. Συγκεκριμένα, δύο δυνατά επεισόδια θα προβληθούν την Μεγάλη Δευτέρα και την Μεγάλη Τρίτη.

Έπειτα, η σειρά θα κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα, με τα επόμενα επεισόδια να προβάλλονται αρχές Μαΐου. Αξίζει να σημειωθεί πως τη θέση της θα πάρει η σειρά “Συμπέθεροι Απ’ τα Τίρανα”, η οποία θα προβάλλεται την εβδομάδα του Πάσχα, Δεύτερα ως Πέμπτη στις 21:00.

Τί θα δούμε στα δύο επεισόδια “Η Γη της Ελιάς” που θα προβληθούν το Πάσχα;

Μεγάλη Δευτέρα (18 Απριλίου, στις 21:00)
Ο Ιάκωβος προσπαθεί να περάσει λίγο χρόνο με την Αθηνά, αλλά τους βρίσκει η μια αναποδιά πίσω από την άλλη. Εκείνη θεωρεί τα σημάδια προφητικά και του ζητά να μην πιέσουν καταστάσεις. Η Άννα αρνείται πεισματικά να εγκαταλείψει το όνειρο με το θερμοκήπιο, ενώ ο Λεωνίδας επιστρέφει στους ελαιώνες των Βρεττάκων. Η Μαρίνα ξεκινά μαθήματα καράτε και αυτοάμυνας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Φίλιππος: «Τον πυροβόλησα για να τον σκοτώσω»

Παράλληλα, βοηθάει τη Μυρτάλη να μετακομίσει στο νέο της σπίτι. Ο Στάθης συνειδητοποιεί πως η Εύα έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται, αλλά εκείνος δεν είναι έτοιμος να αφεθεί ολοκληρωτικά. Ο Ιάκωβος τον συμβουλεύει να παρατείνει την διαμονή του στο σπίτι του και να μην πάρει βιαστικές αποφάσεις.

Την ίδια ώρα, η Αρετή καρφώνει το μαχαίρι στο κόκκαλο και παίρνει πίσω από τη Βασιλική τις ρίζες που τις είχε δωρίσει, πιστεύοντας πως η κόρη της θα συμμαχήσει με τον Στάθη και θα τον ευνοήσει οικονομικά. Ο Αποστόλης κάνει προσπάθειες να προσεγγίσει την Ευτυχία, αλλά όλες πέφτουν στο κενό. Ο Στάθης ενημερώνεται από τη Βασιλική για την κίνηση της Αρετής κι αποφασίζει να περάσει στην κατά μέτωπο επίθεση.

Μεγάλη Τρίτη (19 Απριλίου, στις 21:00)
Η νέα ζωή της Μυρτάλης παίρνει σάρκα και οστά. Μετακομίζει στο καινούργιο της σπίτι και μπαίνει στην εταιρεία με το 51%. Ο Ισίδωρος αποφασίζει να οργανώσει γιορτή προς τιμήν της στο σπίτι του. Η Μυρτάλη χαρίζει ένα κειμήλιο από τη μητέρα της στην Αθηνά, δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη της για τη στάση που κράτησε στο θέμα της περιουσίας. Στην αντίπερα όχθη, τα προβλήματα συσσωρεύονται για τον Στάθη, ο οποίος συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να διεκδικήσει σχεδόν τίποτα από την περιουσία και ας δούλευε στα κτήματα όλη του τη ζωή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Περιπλανιέται και κλαίει για τον χωρισμό της…

Η Εύα τον καλεί να ταξιδέψει μαζί της στην Αθήνα προκειμένου να ξεχαστεί και να ηρεμήσει. Οι συνεχείς εκρήξεις του Αλέξη προβληματίζουν τη Μαργαρίτα που δεν ξέρει πλέον με ποιον άλλο τρόπο να τον πλησιάσει. Η Αντιγόνη θα βρεθεί στη δίνη του κυκλώνα όταν ο Μάνος ανακαλύψει κάτι για το παρελθόν της.

 

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *