Η Γη της Ελιάς Spoiler γ’ κύκλου: Τριγμοί στη σχέση Μαρίνας – Μάνου

 

Η Γη της Ελιάς Spoiler γ’ κύκλου: Τριγμοί στη σχέση Μαρίνας – Μάνου

Η Μαρίνα, μετά την απώλεια του μωρού της χάνει την ψυχραιμία της, και οδηγείται σε αλλεπάλληλες συγκρούσεις με τον Μάνο στη σειρά «Η Γη της Ελιάς».Η Γη της Ελιάς Spoiler γ’ κύκλου: Τριγμοί στη σχέση Μαρίνας – Μάνου

Ο Μάνος στην προσπάθεια του να ξεχάσει η αγαπημένη του όσο το δυνατό γρηγορότερα ότι έχει συμβεί με το μωρό τους εξαφανίζει από το σπίτι τους καθετί που θα της θύμιζε το νεκρό παιδί της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο αγώνας του Μάνου και του Ισίδωρου για να πάρουν το παιδί

Η Μαρίνα όμως το παίρνει πολύ στραβά όλο αυτό κατηγορώντας το Μάνο για απερισκεψία. Θα δούμε μάλιστα να του λέει ότι δεν μπορεί να ξεχάσει ένα τόσο σοβαρό γεγονός κατηγορώντας τον παράλληλα πως με τα όσα κάνει –εξαφανίζοντας ρούχα και ότι άλλο είχαν αγοράσει για την έλευση του παιδιού τους – πετυχαίνει το αντίθετο αποτέλεσμα απ’ αυτό που επιδιώκει εκνευρίζοντας την σφόδρα.

Ο Μάνος προσπαθεί να της εξηγήσει και να της δώσει να καταλάβει ότι πρέπει να αφήσουν πίσω τους το παρελθόν και να κοιτάξουν το μέλλον τους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς

Η Μαρίνα θεωρεί ότι ο Μάνος την αγνοεί και δεν συμμερίζεται τον πόνο της με αποτέλεσμα ο ένας καβγάς να διαδέχεται τον άλλο.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *