Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος και ο Αστέρης πιάνονται στα χέρια

Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος και ο Αστέρης πιάνονται στα χέριαΟ Άγγελος και ο Αστέρης σύντομα θα βρεθούν αντιμέτωποι, στη σειρά Σασμός. Τα δύο ξαδέλφια θα πιαστούν στα χέρια, με τον Αστέρη να συνειδητοποιεί πως δε θα είναι εύκολη η ζωή του, μετά την αποφυλάκιση. Δυστυχώς, δε θα καταφέρει να προσαρμοστεί εύκολα στην Κρήτη.

Όλοι τον κοιτάζουν περίεργα. Κάποιοι τον κατηγορούν ακόμη για τον φόνο του Πετρή, παρόλο που αποδείχθηκε το αντίθετο. Ο Αστέρης προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του, να βρει τις ισορροπίες. Βέβαια, όλα είναι πολύ πιο δύσκολα τώρα.

Η Αργυρώ σκέφτεται να επιστρέψει στα Γιάννενα. Ο Σταύρος δε φεύγει λεπτό από το πλευρό της. Το ίδιο κάνει και η Μαρίνα, η οποία είναι διατεθειμένη να ακολουθήσει την κόρη της, σε κάθε βήμα. Ο Άγγελος, όμως, μένει πίσω, δίπλα στην γιαγιά Ειρήνη.

Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος και ο Αστέρης πιάνονται στα χέρια

Ο Αστέρης, έχοντας μάθει τα πάντα για το παρελθόν της οικογένειάς τους, αποφασίζει να προσεγγίσει τον ξάδελφό του. Θέλει να φτιάξει από την αρχή τις σχέσεις τους, να του εξηγήσει πως δεν σκότωσε εκείνος τον αδελφό του.

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά.. Σύμφωνα με το MYtv και την Σοφία Τσιρκα, ο Άγγελος και ο Αστέρης ανταλλάζουν βαριές κουβέντες, στη σειρά Σασμός. Όσο κι αν ο Αστέρης προσπαθεί να τον προσεγγίσει, τόσο ο Άγγελος θυμώνει. Δε θέλει καμία σχέση με τους Σταματάκηδες και ειδικά με έναν φονιά.

Η οργή του είναι τεράστια. Ο Άγγελος δεν μπορεί να συγκρατήσει τον εαυτό του. Ορμάει στον Αστέρη και του μιλάει με τον χειρότερο τρόπο, κάνοντάς τον να νιώσει απαίσια.. Η προσαρμογή του στο νησί προβλέπεται δύσκολη..

πηγή

Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Σασμός: Η Αργυρώ αρνείται να επιστρέψει πίσω στα Γιάννενα

Σασμός: Ο Αστέρης βλέπει για πρώτη φορά τον γιο του

Σασμός – Ο Κώστας ξαναχτυπά: «Εάν κάποιος αγγίξει την Άσπα…»

Σασμός επόμενα επεισόδια: Στα μαχαίρια Αστέρης – Μαθιός, και μένουν άφραγκοι οι Σταματάκηδες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *