Σασμός – Ο Κώστας ξαναχτυπά: «Εάν κάποιος αγγίξει την Άσπα…»

Ο Κώστας επιστρέφει στη σειρά Σασμός, για να σκορπίσει τον τρόμο. Σε πολύ δύσκολη θέση θα βρεθεί η Άσπα, μετά από αυτό το χτύπημα της μοίρας. Εκεί που νόμιζε πως όλα είναι καλά και πως κανείς δε θα της κάνει κακό ποτέ ξανά, ο πρώην σύζυγός της αποφυλακίζεται.  Σασμός – Ο Κώστας ξαναχτυπά: «Εάν κάποιος αγγίξει την Άσπα…»

Την περίοδο αυτή, ο Μύρωνας βρίσκεται αρκετά μακριά. Η Άσπα επιστρέφει στην Κρήτη για τη δίκη, με αποτέλεσμα να έρχεται πολύ κοντά με τον Άγγελο Βρουλάκη. Οι δυο τους έχουν μία ιδιαίτερη χημεία, η οποία γρήγορα γίνεται ερωτική.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Έρχεται αρραβώνας «βόμβα» στο χωριό

Η Άσπα δεν περιμένει αυτό που ακολουθεί. Ο Κώστας, όχι μόνο αποφυλακίζεται, αλλά βάζει στο στόχαστρο τόσο τον Άγγελο, όσο και την Αργυρώ και την Μαρίνα, στη σειρά Σασμός. Θέλει να κατακτήσει ξανά την Άσπα και είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα.

Σασμός – Ο Κώστας ξαναχτυπά: «Εάν κάποιος αγγίξει την Άσπα…»

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς μίλησε στο περιοδικό 7 Μέρες TV και στην Μαρία Ανδρέου για τον Κώστα και την επιστροφή του, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Ο Κώστας ζήλεψε μεμιάς τον Άγγελο, γιατί διέκρινε μία οικειότητα ανάμεσα σε αυτόν και την Άσπα. Σασμός – Ο Κώστας ξαναχτυπά: «Εάν κάποιος αγγίξει την Άσπα…»

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Ανατροπή: Γιος του Παύλου ο Αστέρης

»Για τον Μύρωνα, δεν έχει προλάβει να μάθει. Πάντως, εάν δει κάποιον να Αγγίζει την Άσπα, γίνεται αυτόματα άγριος και επιθετικός. Προσωπικά, προσπαθώ να παίξω τον Κώστα ως έναν άνθρωπο με εσωτερικές συγκρούσεις και όχι να τον κάνω αντιπαθητικό από επιλογή, γιατί νιώθω το βάσανό του».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *