Σασμός: Ο Αστέρης βλέπει για πρώτη φορά τον γιο του

Σασμός: Ο Αστέρης βλέπει για πρώτη φορά τον γιο τουΣασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Αστέρης βλέπει για πρώτη φορά τον γιο του

Η δίκη του Αστέρη ξεκίνησε και στα πρώτα επεισόδια θα δούμε έναν κατηγορούμενο που έχει παρατήσει τα όπλα και λέει ανοιχτά ότι είναι φονιάς.

Ο Αστέρης λοιπόν μπορεί να είναι αποφασισμένος να πάρει το φονικό πάνω του όμως όλοι ξέρουμε ότι η κατάθεση της Σεμίνας στο δικαστήριο θα τον βοηθήσει να απαλλαγεί από τις κατηγορίες ενώ υπό κανονικές συνθήκες κάτι τέτοιο δεν θα γινόταν.

Η Σεμίνα, αγαπούσε πραγματικά τον Πέτρο όμως δεν έχει κανέναν λόγο να πει ψέματα και να στείλει έναν αθώο στην φυλακή, ακόμη κι αν η Αργυρώ εξοργίζεται με την στάση της.

Διαβάστε Επίσης  Ο Όρκος 2/4: Περίληψη και φωτογραφίες για τα επόμενα επεισόδια 15-16

Πως αντικρύζει τον μικρό Πέτρο

Ο έρωτας του εδώ και 1,5 χρόνο όχι μόνο δεν έχει σβήσει αλλά ήταν ο λόγος που κρατήθηκε δυνατός μέσα στη φυλακή. Μετά το σημείωμα που μέσω της Βασιλικής φτάνει στην Αργυρώ μέσα στο δικαστήριο, όπου της ζητά συγγνώμη, με την Αργυρώ να καταρρέει, αποφασίζει μετά την αθώωση να την δει από κοντά.

Να την διεκδικήσει, να της μιλήσει και να της εξηγήσει. Να δει και εκείνη ότι όλο αυτό το διάστημα πήρε την ενοχή πάνω του και ότι δεν ήθελε να αθωωθεί.

Χωρίς να το γνωρίζει κανείς θα πάει να την συναντήσει στα Γιάννενα. Εκεί όμως τον περιμένει μία μεγάλη έκπληξη. Θα προσπαθήσει να βρει το σπίτι της και θα την δει να βγαίνει βόλτα με τον γιο της και τον Σταύρο. Μάλιστα τον έχει βαφτίσει Πέτρο προς τιμήν του αδελφού της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Γιαγιά Ειρήνη Περιμένει Πως Και Πως Το Νέο Της Γαμπρό

Ακόμη δεν γνωρίζει πως είναι γιος του. Ο Σταύρος όμως το γνωρίζει. Είναι μία σκηνή που «κόπηκε» για να μεταδοθεί αργότερα, στο επεισόδιο που είδαμε να της κάνει εκείνος πρόταση γάμου και η Αργυρώ του είπε ότι είναι καιρός να του κάνει μία αποκάλυψη.

Δεν μάθαμε ποτέ τι του είπε, αλλά την είδαμε στην συνέχεια να λιποθυμά, όταν ο Αστέρης την παίρνει τηλέφωνο από την φυλακή. Η Μαρίνα ως μητέρα της φυσικά, γνωρίζει όλη την αλήθεια. Η συνέχεια αναμένεται συγκλονιστική.

Αφήστε μια απάντηση