Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος ψάχνει να βρει το εγγόνι του

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την άγρια σύγκρουση Αντιγόνης Ισίδωρου.  Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος ψάχνει να βρει το εγγόνι του

Στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς η Γη της ελιάς, ο Μάνος μαθαίνει από έναν ντετέκτιβ το μυστικό που κρύβει η ετεροθαλής αδελφή του, Αντιγόνη. Αυτό σχετίζεται με το γεγονός ότι είναι μητέρα ενός παιδιού και το έχει σε ανάδοχη οικογένεια.

Στη συνέχεια της σειράς, σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε, ο Μάνος ανακαλύπτει στη Μαρίνα αυτό το μυστικό κι εκείνη πέφτει από τα σύννεφα. Μόνο που ο άντρας δεν μένει μόνο σε εκείνη, αλλά αποκαλύπτει και στον πατέρα του, τον Ισίδωρο, όσα έμαθε.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο – Η νέα σειρά του Mega. Πρεμιέρα Δευτέρα 3/10 στις 22:30

Εκείνος, γίνεται έξω φρενών και την καλεί στο σπίτι του, ζητώντας εξηγήσεις. Έκτοτε η γιατρός προσπαθεί να δικαιολογήσει την πράξη της. Έτσι, λοιπόν, εξομολογείται στον πατέρα της ότι έμεινε έγκυος στα 21 της, ενώ βρισκόταν στο τρίτο έτος της Ιατρικής, και δεν ήθελε τίποτα να την αποπροσανατολίσει από το στόχο της.

Μάλιστα, αν το είχε καταλάβει πιο έγκαιρα θα έκανε έκτρωση. Η συζήτηση ανάμεσα σε πατέρα και κόρη συνεχίζεται και κάποια στιγμή φτάνει σε ένα οριακό σημείο. Τόσο οριακό που η άγρια σύγκρουση τους είναι αναπόφευκτη, αφού ο Ισίδωρος δεν μπορεί να δεχτεί ότι η Αντιγόνη έχει παιδί και ότι, με απόλυτη ψυχραιμία, του λέει ότι αρκείται στο να μαθαίνει απλά τα νέα του. Θα ψάξει να βρει το εγγόνι του ο Ισίδωρος; Το λογικό είναι πως ναι.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα αποχωρούν από τη σειρά

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *