Γλυκά Νερά: Αστυνομικός για Αναγνωστόπουλο – Πρώτη φορά στα 20 χρόνια είδα θύμα να έχει τέτοια ψυχραιμία

Γλυκά Νερά: Αστυνομικός για Αναγνωστόπουλο – Πρώτη φορά στα 20 χρόνια είδα θύμα να έχει τέτοια ψυχραιμία

Όταν ερωτήθηκε αν ο 33χρονος αντέδρασε βλέποντας το σκυλί, ο μάρτυρας απάντησε πως δεν υπήρχε καμία αντίδραση. Γλυκά Νερά: Αστυνομικός για Αναγνωστόπουλο – Πρώτη φορά στα 20 χρόνια είδα θύμα να έχει τέτοια ψυχραιμία

Με απόλυτη ψυχραιμία πρωτόγνωρη ακόμα και για τον αστυνομικό που είχε πολυετή εμπειρία αντιμετώπισε ο κατηγορούμενος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος όλα όσα ακολούθησαν μετά τη δική του δολοφονική ενέργεια,όπως κατέθεσε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας και ο δεύτερος αστυνομικός που εξετάστηκε.

Συγκλονιστική κατάθεση

«Η αντίδραση του κατηγορουμένου όταν του είπε ο άλλος αστυνομικός «άστο τελείωσε» για τη γυναίκα του, ήταν σα να μη κατάλαβε τι έχει γίνει. Μας είπε κάποια στιγμή «γιατί τη σκότωσαν αφού τους έδωσα τα λεφτά». Από τις ερωτήσεις που μας έκανε κατάλαβε ότι είχε πεθάνει, αλλά η αντίδραση του ήταν τέτοια σαν να μην είχε πεθάνει η γυναίκα του. Η πρώτη αντίδραση ήταν σα να μη κατάλαβε, αλλά μετά είχε καταλάβει αλλά η συμπεριφορά του ήταν περίεργη. Ήταν ψύχραιμος σε σημείο που δε μπορούσα να το πιστέψω. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια ηρεμία, τόση ψυχραιμία, είχε μια γαλήνη σε φάση που δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Ήρθαν πολλές υπηρεσίες και σε όλες έλεγε την ιστορία σαν να μην έχει συμβεί κάτι σε αυτόν. Αν μου είχε συμβεί εμένα θα έλεγα «ρε παιδιά τα έχω πει πέντε φορές, πόσες φορές να τα πω» περιέγραψε ο μάρτυρας.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός αύριο: Τοπικές βροχές και καταιγίδες – Πού θα «χτυπήσει» η νέα κακοκαιρία

Πρόεδρος: Σας έκανε εντύπωση ότι υπήρχε απουσία συναισθήματος;

Μάρτυρας: Ήμασταν τόσοι άνθρωποι κάτω και δεν μπορούσαμε να συνέλθουμε, δε μιλούσαμε και εκείνος ήταν ψύχραιμος. Ο πρώτος πανικός που επικράτησε στο σπίτι, ακολουθήθηκε από ηρεμία. Ήταν σα να είπε «ότι έγινε, έγινε». Μόλις είπα «πάμε κάτω να μείνει καθαρός ο χώρος», ήταν σαν να τελείωσαν όλα.

Όταν ερωτήθηκε αν ο 33χρονος αντέδρασε βλέποντας το σκυλί, ο μάρτυρας απάντησε πως δεν υπήρχε καμία αντίδραση. «Από τη στιγμή που λύθηκε και μετά ήταν τρομερά ψύχραιμος, ήταν σαν να μην είχα πεθάνει η γυναίκα του. Ήμασταν μαζί 3-4 ώρες και δε μου είπε μια φορά «τι έπαθα! Έχασα τη γυναίκα μου». Πρώτη φορά στα 20 χρόνια είδα θύμα να έχει τέτοια ψυχραιμία».

Διαβάστε Επίσης  «Ευαγγελισμός»: Στο 38% οι εμβολιασμένοι στη ΜΕΘ

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *