Η γη της ελιάς: Ο Κωνσταντίνος στο έλεος του Δημοσθένη-Ο Αλέξης αγριέυει!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Ιουλία ρωτάει τον Γιώργη αν έχει ερωτευτεί άλλη όλο αυτό το διάστημα. Η συζήτηση δεν φαίνεται να οδηγεί κάπου, ο Γιώργης φεύγει, η Ιουλία μένει στεναχωρημένη και μπερδεμένη…Η γη της ελιάς: Ο Κωνσταντίνος στο έλεος του Δημοσθένη-Ο Αλέξης αγριέυει!

Η γη της ελιάς: Ο Αλέξης προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι η Μυρτάλη δεν θέλει τον Χρήστο
Ο Δημοσθένης μετά από καυγά με την Ασπασία, πείθεται αποφασίζει να δώσει 5000 ευρώ για την επέμβαση της Κατερίνας. Ο Δημοσθένης δίνει εντολή να μπούνε στο σπίτι του βενζινά, του έμπιστου του Κωνσταντίνου.Η γη της ελιάς: Ο Κωνσταντίνος στο έλεος του Δημοσθένη-Ο Αλέξης αγριέυει!

Ο Αλέξης προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι η Μυρτάλη δεν θέλει τον Χρήστο αλλά μόνο αυτόν:«Άκου που σου λέω! Μόνο εμένα θέλει! Ο τρόπος που κάναμε έρωτα τα λέει όλα! Και μην πας να το αρνηθείς, το ξέρεις καλά κι εσύ…Κανένας άλλος δεν της έχει βγάλει την άγρια πλευρά που έχει… μαζί μου απελευθερώνεται, χάνει τον έλεγχο! Δεν με νοιάζει… εγώ το μόνο που ζητάω είναι να είμαι δίπλα της… με όποιο τρόπο, η Μυρτάλη είναι η γυναίκα της ζωής μου! Τελεία και παύλα!» Διαβάστε πρώτοι στο epeisodia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η γη της ελιάς…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Ευτυχία ορμά με μαχαίρι στον Ανέστη

Ένας κλέφτης με φουλ φέις κουκούλα κάνει διάρρηξη στο σπίτι ενός 50άρη που κοιμάται, του κολλάει το όπλο στον κρόταφο, ο άντρας ξυπνάει… Υπό την απειλή όπλου του ανοίγει το χρηματοκιβώτιο και ο κλέφτης παίρνει από μέσα χρήματα, έγγραφα και έναν φάκελο που απέξω γράφει «Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος». Τον ανοίγει και μέσα υπάρχει ένα στικάκι. Ο κλέφτης το παίρνει και στη θέση του βάζει ένα άλλο στικάκι. Παίρνει μαζί του τα 50 χιλιάρικα, αφήνει τον φάκελο και φεύγει… Αμέσως μετά παίρνει τηλέφωνο τον Δημοσθένη και του λέει πως όλα πήγαν καλά.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επεισόδιο 42-43: Η σχέση Μαθιού-Βασιλικής θα γίνει γνωστή με ολέθριες συνέπειες

 

Η Μαργαρίτα στο επισκεπτήριο μαθαίνει από την Αθηνά ότι αποφάσισε να την ορίσει πληρεξούσια για τις υποθέσεις της στην εταιρεία. Αργότερα ο Ισίδωρος της ξανακάνει πρόταση να αγοράσει το μερίδιό της…

Η μικρή Αγγελική μαζέυει τους Βρεττάκους στο σαλόνι, τους λέε ότι είδε την μαμά της στον ύπνο της και της ζήτησε να φωνάζει τον Μάνο μπαμπά, την Μαρίνα μαμά και τον Ισίδωρο παππού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *