Σασμός – Η Μαρίνα ξεσπά στην δίκη: «Που είναι ο Σασμός;»

Η πολύκροτη δίκη του Αστέρη Σταματάκη ξεκινά στην σειρά Σασμός και όλοι η Κρήτη ανυπομονεί να μάθει την απόφαση του δικαστηρίου. Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες βρίσκονται απέναντι για ακόμα μια φορά και το κλίμα που επικρατεί είναι βαρύ. Η Μαρίνα, η μητέρα του αδικοχαμένου Πετρή, την ώρα την κατάθεση της στον Σασμό, λυγίζει και ξεσπά κατά του Αστέρη και της οικογένειας του. Σασμός – Η Μαρίνα ξεσπά στην δίκη: «Που είναι ο Σασμός;»

Φορτισμένο το κλίμα στην δίκη του Αστέρη

«Αυτός ο άνθρωπος, με βύθισε στο πένθος για όλη μου την ζωή», θα πει η Μαρίνα Βρουλάκη τη ώρα της κατάθεσης της, η οποία αναμένεται να συγκλονίσει τους τηλεθεατές της σειράς. Οι μνήμες ξυπνούν ξανά μέσα τους και ο πόνος δεν λέει να σβήσει τόσο εύκολα. «Είναι ένας φονιάς», θα πει η Αργυρώ ξεσπώντας άσχημα κατά την διάρκεια της δίκης.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας φυγάς Spoiler: Η Ελπίδα χάνει το στήριγμα της και…

Σασμός – Η Μαρίνα ξεσπά στην δίκη: «Που είναι ο Σασμός;»

Η δίκη και η εξέλιξη της θα προκαλέσει πανικό στους Σταματάκηδες. Οι ίδιοι βλέπουν πως οι πιθανότητες είναι λίγες και εύχονται σε ένα θαύμα. Ο δικηγόρος της οικογένειας Βρουλάκη θα στριμώξει πολύ άσχημα την Στέλλα με την ίδια να βάζει τα δυνατά της με σκοπό να αθωώσει τον Αστέρη.

Μαρίνα και Αργυρώ στην σειρά Σασμός διψούν για εκδίκηση αλλά τα πάντα μπορούν να ανατραπούν μέσα σε μια μόνο στιγμή. Η εμφάνιση ενός προσώπου κλειδί θα ανατρέψει τα πάντα και θα φέρει στο προσκήνιο νέες καταιγιστικές εξελίξεις. Η συνέχεια στις οθόνες μας…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Νέο τεστ DNA για Σωκράτη και Αγγελική

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *