Πάτρα: Έρχεται κατάθεση – καταλύτης που θα ξεκλειδώσει την υπόθεση

Αστυνομικοί παρέλαβαν τον υπολογιστή – τάμπλετ της Τζωρτζίνας

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια μεταφέρθηκε το τάμπλετ που ανασύρθηκε από το μνήμα της 9χρονης Τζωρτζίνας στο κοιμητήριο Συχαινών, στην Πάτρα.

Αστυνομικοί παρέλαβαν τον υπολογιστή – τάμπλετ προκειμένου να ερευνηθεί εάν υπάρχουν σε αυτό στοιχεία που μπορούν να αντληθούν και να βοηθήσουν στην εξέλιξη της έρευνας για τον θάνατο του παιδιού.

«Το τάμπλετ βρισκόταν κάτω από το μαξιλάρι της Τζωρτζίνας»

Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε σχετικά ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργος Αναστασόπουλος.

«Το τάμπλετ βρισκόταν κάτω από το μαξιλάρι της Τζωρτζίνας. Οι άνθρωποι εκεί που άνοιξαν τον τάφο έκαναν αρκετή ώρα για να το εντοπίσουν. Από εκεί και πέρα έχουμε την έρευνα για το πώς βρέθηκε η κεταμίνη. Η έρευνα στην Πάτρα στο τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει ολοκληρωθεί σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο η κεταμίνη να είχε δοθεί χέρι με χέρι, με το ενδεχόμενο αυτό μάλλον να απομακρύνεται» σημείωσε ο κ. Αναστασόπουλος.

Διαβάστε Επίσης  Lockdown: Δεν ισχύει από αύριο η απαγόρευση κυκλοφορίας

«Είναι τόσο καλά δεμένη η έρευνα σε ό,τι αφορά στη Τζωρτζίνα που νομίζω ότι το βάρος πέφτει στο τι έγινε με τα άλλα δύο παιδιά. Τις επόμενες ημέρες νομίζω ότι θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις. Σφίγγει πολύ ο κλοιός και όχι μόνο γύρω από τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με πληροφορίες μου, μία γυναίκα θα δώσει κατάθεση που θα έχει ιδιαίτερη σημασία και θα είναι κατάθεση – καταλύτης που θα ξεκλειδώσει την υπόθεση» πρόσθεσε ο ίδιος.

Διαβάστε Επίσης  Ισχυρές βροχοπτώσεις τη Δευτέρα στις περισσότερες περιοχές της χώρας

«Πολλές φορές αγοραπωλησίες παράνομων προϊόντων γίνονται από το διαδίκτυο. Αν έρχονται από το εξωτερικό τέτοιες ουσίες, πάντα χτυπάει ένα καμπανάκι στην παραγγελία τέτοιων ουσιών. Θεωρώ πιο πιθανό το σενάριο η κεταμίνη να δόθηκε χέρι με χέρι, είναι ο πιο ασφαλής τρόπος», σχολίασε από την πλευρά της η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *