Η Γη της Ελιάς – Μυρτάλη: «Θα φτάσω μέχρι τον Άρειο Πάγο»

  • Post category:ΕΛΛΑΔΑ

Η αλήθεια έλαμψε και ο Ισίδωρος πια δεν έχει άλλη επιλογή από το να κάνει το σωστό και να δώσει στην Μυρτάλη ότι της αναλογεί από την διαθήκη του πατέρα της, Ιπποκράτη στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Ο ίδιος, στο αποψινό επεισόδιο την καλεί σπίτι του και της ανακοινώνει την απόφαση του, όμως η απάντηση της δεν είναι αυτή που περίμενε.

Τι θα δούμε σήμερα 11/4 στην Γη της Ελιάς;

Ο Ισίδωρος καλεί τη Μυρτάλη και, παρουσία του Ιάκωβου, του Μάνου και της Ιουλίας, της ανακοινώνει πως αποφάσισαν να της παραχωρήσουν το 50% της περιουσίας. Η απάντηση της Μυρτάλης όμως δεν είναι η αναμενόμενη. Η ίδια του ανατρέπει τα μέχρι στιγμής σχέδια του και η απόφαση της δημιουργεί έναν πανικό.

Διαβάστε Επίσης  Βρέθηκε DNA του 19χρονου στο ηλεκτρικό σίδερο

Η Μυρτάλη, απόψε στην σειρά Η Γη της Ελιάς, ανακοινώνει στον Ισίδωρο πως θα το ρισκάρει και θα πάει στον Άρειο Πάγο. Δεν θα συμβιβαστεί με αυτή την συμφωνία και σκοπεύει να το φτάσει στα άκρα. Πως αντιδρούν οι υπόλοιποι που είναι παρόντες στην κουβέντα τους; Θα συμφωνήσουν ή όχι μαζί της. Το θέμα της διαθήκης του Ιπποκράτη, το μόνο σίγουρο είναι πάντως, πως θα φέρει στο προσκήνιο νέες εντάσεις στην οικογένεια των Βρεττάκων.

Διαβάστε Επίσης  Επιδότηση λογαριασμών ρεύματος – Έτσι ψαλιδίζονται οι μηνιαίες αυξήσεις των 50 ευρώ

πηγή

Αφήστε μια απάντηση