Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης δίνει τη χαριστική βολή σε Αρετή – Στέφανο

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης δίνει τη χαριστική βολή σε Αρετή – Στέφανο

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στη «Γη της Ελιάς» με τον Στάθη Καπερνάρο να περνά στην αντεπίθεση και να δίνει ένα γερό μάθημα στην πρώην σύζυγο του την Αρετή αλλά και στο γιό του το Στέφανο.

Ο Στάθης Καπερνάρος βλέποντας την Αρετή και το Στέφανο να δείχνουν το πιο σκληρό πρόσωπο απέναντι του αλλά και στην κόρη του τη Βασιλική αποφασίζει να λάβει τα μέτρα του.  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης δίνει τη χαριστική βολή σε Αρετή – Στέφανο

Για καλή του τύχη ο Φίλιππος βλέποντας σε άσχημη κατάσταση τη γυναίκα του τη Βασιλική, λόγω των όσων συμβαίνουν στον πατέρα της αποφασίζει να κάνει μια κίνηση προκειμένου να έρθει κοντά με τον Στάθη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μια εγκυμοσύνη κι ένας ξαφνικός θάνατος

Σπάει ο πάγος ανάμεσα στον Στάθη και τον Φίλιππο

Έτσι λοιπόν ο Φίλιππος βρίσκει τον Στάθη και του προτείνει συνεργασία λέγοντας του πως ό,τι έχει και δεν έχει ανήκουν σ’ αυτόν και στη Βασιλική. Ο Στάθης συγκινείται και δέχεται τη πρόταση του Φίλιππου.

Η Βασιλική είναι μέσα στη χαρά της μετά από αυτή την εξέλιξη. Τα νέα για τον Στάθη και την κόρη του, θα φθάσουν και στη πλευρά της Αρετής και του Στέφανου οι οποίοι ξαφνιάζονται αρνητικά από τη τροπή αυτή των πραγμάτων, στη «Γη της Ελιάς».

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται 13 έως 16/11

Αρετή και Στέφανος στη συνέχεια θα βρεθούν μπροστά σε μια ακόμη μεγάλη έκπληξη καθώς η οικογένεια των Βρεττάκων αποφασίζει να διακόψει κάθε συνεργασία μαζί τους προκαλώντας τους μεγάλη οικονομική ζημιά.

Στην απόφαση αυτή των Βρεττάκων έχουν φροντίζει να βάλουν το χεράκι τους ο Στάθης με τον Ιάκωβο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *