Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Η δίκη του Αστέρη έρχεται στο «Σασμό» και τον έχει λούσει κρύος ιδρώτας, ενώ μία ερώτηση ταλανίζει τις σκέψεις του: Θα είναι ποτέ ξανά ελεύθερος; Σύντομα θα μάθει εάν θα περάσει όλη του τη ζωή στη φυλακή ή αν θα μπορέσει να δει ξανά το φως του ήλιου έξω από αυτή!  Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Καθώς η έκβαση της δίκης δείχνει ότι ο Αστέρης είναι ένοχος, η Στέλλα καταφέρνει να τον βγάλει από τη φυλακή. Καθοριστικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η κατάθεση της Σεμίνας.

Η κοπέλα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του φονικού θα αποκαλύψει ότι πράγματι ο Πετρής ήταν εκείνος που όπλισε πρώτος.

Οι Βρουλάκηδες θα μείνουν με ανοιχτό το στόμα. Το δικαστήριο πήρε την απόφασή του ύστερα από πολλές καταθέσεις και στοιχεία. Ο Αστέρης είναι ελεύθερος, αλλά με περιοριστικούς όρους, στο «Σασμό».

Ο Σταματάκης βγαίνει από τη φυλακή ύστερα από 1μιση χρόνο. Η οικογένειά του είναι πανευτυχής, αλλά ο ίδιος είναι ακόμα πνιγμένος στις ενοχές και τις τύψεις.

Την ίδια στιγμή, μπορεί να είναι ελεύθερος, έξω από τη φυλακή, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί να φύγει από την Κρήτη. Πρέπει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να δίνει το παρόν στην αστυνομία και να έχει μία ήσυχη ζωή, τουλάχιστον μέχρι κάποιο καιρό.

Ο Αστέρης θα έχει πολύ χρόνο να σκεφτεί, ενώ η μητέρα κι ο αδερφός του θα είναι πάντα δίπλα του.

πηγή

Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια για τον Στεφανή – Δύο όπλα περιμένουν τον Μαθιό!

Σασμός: Ο Νικηφόρος στρέφει το όπλο του στον Μαθιό

Σασμός – Αστέρης: «Νικηφόρε μην το κάνεις, σε ικετεύω»

Σασμός Spoiler: Καυτές νύχτες για Γεράσιμο και Στέλλα

Σασμός Επεισόδια: Ο Μαθιός Σε Σοκ – Νεκρή Η Καλλιόπη!

Αφήστε μια απάντηση