Γιατί δεν πρέπει να πίνουμε φυσικό πορτοκάλι με άδειο στομάχι

Ο πιο φυσικός και γευστικός τρόπος για την θωράκιση του οργανισμού είναι το πορτοκάλι. Εντάσσοντάς το στην καθημερινή σας διατροφή θα νιώσετε… ζωντάνια και ευεξία, ενώ η βιταμίνη C θα σας βοηθήσει να νιώσετε ευφορία.

Ένας χυμός πορτοκάλι συνίσταται από τους διατροφολόγους ως ένα από τα πέντε γεύματα της ημέρας για την καλή λειτουργία του οργανισμού και του μεταβολισμού.

Το πρωί είναι η καλύτερη ώρα για ένα φυσικό χυμό πορτοκάλι, σύμφωνα και με τους ειδικούς, καθώς ενεργοποιεί το μυαλό, αυξάνοντας την πνευματική εγρήγορση και την ικανότητα συγκέντρωση της προσοχής.

Διαβάστε Επίσης  Kουρκουμάς : Ένα δώρο της φύσης για τις αρθρώσεις

Η νέα μελέτη έδειξε πως οι άνθρωποι που πίνουν ένα χυμό με το πρωινό τους τείνουν να είναι πολύ πιο δραστήριοι το μεσημέρι και να έχουν περισσότερη όρεξη.

Ποτέ όμως δεν πρέπει να πιείτε φυσικό πορτοκάλι με άδειο στομάχι, καθώς μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο πεπτικό.

Ιδανικά αν νιώσετε πως η κατανάλωση του το πρωί σας δημιουργεί δυσφορία. Μπορείτε να καταναλώσετε τον φυσικό χυμό ως ένα από τα πέντε γεύματα της ημέρας για την καλή λειτουργία του οργανισμού και του μεταβολισμού. Χωρίς να έχεις άδειο στομάχι δηλαδή αλλά χωρίς να συνδυάζεται και με άλλες τροφές.

Διαβάστε Επίσης  Φρούτα και λαχανικά που είναι γεμάτα φυτοφάρμακα

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση