Πάτρα: Για παγκόσμιο φαινόμενο μίλησε ο ιατροδικαστής Λέων

Πάτρα: Για παγκόσμιο φαινόμενο μίλησε ο ιατροδικαστής ΛέωνΤι είπε για τον θάνατο της Ίριδας

«Όλα τα ευρήματα στον εγκέφαλο και στους πνεύμονες, είναι ο ορισμός του ασφυκτικού θανάτου. Είναι ότι βλέπουμε στα βιβλία ιατροδικαστικής», δήλωσε σήμερα Σάββατο ο Γρηγόρης Λέων, την ώρα που στην Πάτρα άνοιγε ο τάφος της Τζωρτζίνας για να αποσπαστεί το τάμπλετ του κοριτσιού, που η μητέρα του ζήτησε να ταφεί μαζί με το κορίτσι.

Όπως τόνισε ο ιατροδικαστής Λέων, «ειδικά στην Ίριδα, είναι δεδομένο πως μιλάμε για ασφυκτικό θάνατο και επομένως για εγκληματική ενέργεια».

Διαβάστε Επίσης  Αύριο το τελευταίο αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Λαλίστατοι οι γονείς
Ο ιατροδικαστής είπε ακόμη πως η πολύκροτη υπόθεση αποτελεί μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο, καθώς η εξιχνίαση του θανάτου των παιδιών γίνεται επειδή είναι λαλίστατοι οι γονείς.

Διαβάστε επίσης: Πάτρα: Όλα όσα είπε ο Δασκαλάκης στο «Φως στο Τούνελ» για τον θάνατο των παιδιών και την αρρωστημένη σχέση με την εν διαστάσει σύζυγό του
«Όταν έχουμε δύο ανθρώπους που είναι σε ένα σπίτι με ένα βρέφος και σε συνεντεύξεις τους περιγράφουν τι ώρα ξύπνησε και όσα έγιναν και στο σπίτι δεν υπήρχε κάποιος άλλος και έχουμε έγκλημα, τότε ο ένας από τους δύο είναι ο δράστης. Μάλιστα, από τον τρόπο που περιγράφουν τα γεγονότα, «δείχνουν» και ποιος είναι ο δράστης, αλλά αυτό δεν είναι δική μας δουλειά να το πούμε», κατέληξε ο ιατροδικαστής, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε Επίσης  Ο καιρός σήμερα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *