Μάνος Δασκαλάκης: «Είδα την Τζωρτζίνα ζωντανή και τη Ρούλα νεκρή…»

Μάνος Δασκαλάκης: «Είδα την Τζωρτζίνα ζωντανή και τη Ρούλα νεκρή…»

«Η Τζωρτζίνα έδειξε τη δικαίωση και για τα αδελφάκια της. Την ευχαριστώ γι’ αυτό και επειδή βοήθησε να φανεί η αλήθεια για όλα» τόνισε ο Μάνος Δασκαλάκης
Στην εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε στο «Τούνελ», ο πατέρας των τριών κοριτσιών Μάνος Δασκαλάκης κράτησε ξεκάθαρη στάση απέναντι στην εν διαστάσει σύζυγό του, απείλησε πως θα τη σκοτώσει εάν επαληθευτούν οι κατηγορίες, ενώ αναφέρθηκε και σε έναν ανατριχιαστικό οιωνό.

«Θα σταθώ απέναντί της. Αν σκεφτόμουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, θα την είχα σκοτώσει, δε θα φτάναμε μέχρι εδώ, ούτε μέχρι τη σύλληψη. Μιλάμε για τα παιδιά μου, ποιος πατέρας θα άφηνε τα παιδιά του έτσι; Εάν αποδειχθεί και για τα άλλα δύο παιδιά, για εμένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί της. Θα τη σκοτώσω και ας μπω εγώ φυλακή μετά.»

«Την Τζωρτζίνα την είδα δύο ημέρες πριν τη σύλληψη της Ρούλας στον ύπνο μου. Ήταν ζωντανή αυτή και η Ρούλα νεκρή, κάτι μου είπε αλλά δεν το θυμάμαι. Η Τζωρτζίνα έδειξε τη δικαίωση και για τα αδελφάκια της. Την ευχαριστώ γι’ αυτό και επειδή βοήθησε να φανεί η αλήθεια για όλα. Έχω πει πως θα προτιμούσα να έφευγα εγώ και να γύρναγαν πίσω τα παιδιά μου».

πηγή

Πάτρα: Για παγκόσμιο φαινόμενο μίλησε ο ιατροδικαστής Λέων

«Φως στο Τούνελ»: «Πού να πάει το μυαλό μου ότι η μάνα σκοτώνει τα παιδιά της» λέει ο Μάνος Δασκαλάκης

Μάνος Δασκαλάκης: «Αν αποδειχτεί ότι η Ρούλα δολοφόνησε Ίριδα και Μαλένα θα μπω στο κελί να τη σκοτώσω»

«Φως στο Τούνελ»: Ο Μάνος Δασκαλάκης αποκαλύπτει – «Τι μου είπε η Ρούλα για την κεταμίνη…»

πηγή

Άνοιξαν τον τάφο της Τζωρτζίνας για να ανασύρουν το τάμπλετ

Σημειώνεται πως παρόντες στη διαδικασία ήταν εισαγγελικός λειτουργός, η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα αλλά και συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας
Το άνοιγμα του τάφου της Τζωρτζίνας προκειμένου να ανασυρθεί το τάμπλετ με το οποίο είχε θαφτεί το 9χρονο κοριτσάκι, πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος, Απόστολος Βουλδής απευθείας από το κοιμητήριο Συχαινών, πραγματοποιήθηκε τρισάγιο προκειμένου να ανοιχτεί ο τάφος της Τζωρτζίνας και να ανασυρθεί το tablet το οποίο έχει θαφτεί μαζί της.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 8:15

H διαδικασία ανάσυρσης του υπολογιστή – ταμπλέτας από το μνήμα στο οποίο έχει ενταφιαστεί η σορός της 9χρονης Τζωρτζίνας, στο ενοριακό κοιμητήριο του Αγίου Αθανασίου, στην περιοχή των Συχαινών, στην Πάτρα, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 08:15 σήμερα το πρωί .

Αστυνομικοί παρέλαβαν τον υπολογιστή – ταμπλέτα, ο οποίος πρόκειται να μεταφερθεί άμεσα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να ερευνηθεί εάν υπάρχουν σε αυτό στοιχεία που μπορούν να αντληθούν και να βοηθήσουν στην εξέλιξη της έρευνας για τον θάνατο του παιδιού.

Η διαδικασία ξεκίνησε λίγο πριν από τις 07:00, με παρόντες εισαγγελέα Πρωτοδικών, την προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα, αστυνομικούς και συγγενείς της Τζωρτζίνας. Νωρίτερα, ιερέας του ιερού ναού τέλεσε τρισάγιο στην μνήμη της 9χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι την εντολή για το άνοιγμα του μνήματος της Τζωρτζίνας, με σκοπό να ανασυρθεί ο υπολογιστής – ταμπλέτα με τον οποίο ετάφη, έδωσε η 18η ανακρίτρια, που χειρίζεται την υπόθεση του θανάτου της.

πηγή

Πάτρα: Η σχέση της Ρούλας με συγγενή του Μάνου και οι ξυλοδαρμοί μπροστά στη Τζωρτζίνα

Ο Μάνος χτυπούσε την Ρούλα και η Τζωρτζίνα ήταν μπροστά».
Νέες αποκαλύψεις που έχουν να κάνουν με τους χαρακτήρες των βασικών πρωταγωνιστών της υπόθεσης με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, έρχονται καθημερινά πλέον στο φως της δημοσιότητας, δεδομένου, ότι πλέον έχουν «ανοίξει» τα στόματα, την ώρα που οι επίσημες καταθέσεις διαδέχονται η μία μετά την άλλη.

Αναλυτικότερα, νέα στοιχεία που ανοίγουν νέους δρόμους στην έρευνα και στην προσπάθεια «ανίχνευσης» χαρακτήρων, έκανε στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1 ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος.

Η σχέση της Πισπιρίγκου με συγγενή του Μάνου

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση με κοινό γνωστό της ίδιας και του Μάνου Δασκαλάκη, προσθέτοντας πως το τρίτο πρόσωπο ήταν συγγενής του Μάνου Δασκαλάκη και εξ αγχιστείας με την προφυλακισμένη για την παιδοκτονία της Τζωρτζίνας, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ήταν μια «συγγένεια που έγινε στην διαδρομή».

Σημείωσε μάλιστα πως η εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου χρονικά έγινε πριν από την γέννηση της Ίριδας, η οποία πέθανε σε ηλικία λίγων μηνών, με τον Γρηγόρη Λέων να τονίζει σήμερα πως πρόκειται για ασφυκτικό θάνατο και πως «οι δηλώσεις… δείχνουν τον δράστη του εγκλήματος».

Ο Γιώργος Αναστασόπουλος είπε ακόμη πως από το ρεπορτάζ έχει αναδειχθεί πως ο Μάνος Δασκαλάκης χτυπούσε την Ρούλα Πισπιρίγκου και μάλιστα τουλάχιστον τρεις φορές ενώπιον της μεγαλύτερης κόρης τους, σημειώνοντας πως «ο Μάνος χτυπούσε την Ρούλα και η Τζωρτζίνα ήταν μπροστά».

Αρνήθηκε τα περί παράλληλης σχέσης

Χθες πάντως ο Μάνος Δασκαλάκης, αναφερόμενος στην σχέση του με την Ρούλα Πισπιρίγκου, είπε: «Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να λέει ότι θέλει. Δεν έχω να φοβάμαι τίποτα απολύτως. Μου έλεγε ότι θα με καταστρέψει, αλλά το μυαλό μου δεν πήγαινε στο κακό, θεωρούσα ότι εννοούσε οικονομικά. Αυτή την έκρηξη την είχε μετά την Ίριδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας των παιδιών.

Ο ίδιος αρνήθηκε τα περί παράλληλης σχέσης, ενώ αποκάλυψε πως εκείνος τώρα έμαθε ότι η γυναίκα του είχε πληρώσει κάποιον για να τον βλάψει.

«Είχε προσλάβει κάποιον για να με χτυπήσει, να μην μπορώ να είμαι στην Αθήνα και να επιστρέψω στην Πάτρα.

Ο ίδιος με ψυχραιμία αναφέρεται στην εν διαστάσει -πλέον- σύζυγό του, αλλά και στις κατηγορίες εις βάρος της για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης τους.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *