Σασμός – Η Αργυρώ σε απόγνωση: «Έρχομαι να σε βρω, Πετρή μου»

 

Η Αργυρώ βυθίζεται μέρα με την μέρα όλο και περισσότερο σε απόγνωση. Η ηρωίδα απομακρύνεται σιγά σιγά από όλους και δείχνει να έχει παραιτηθεί από την ζωή. Είναι αμέτοχη σε όλα και το μόνο που κάνει είναι να κατηγορεί τον εαυτό της για τον θάνατο του αδερφού της, Πετρή.

Τι θα δούμε απόψε 15/2 στον Σασμό;

Όλοι όσοι βρίσκονται στο πλευρό της φοβούνται μην συμβεί κάτι κακό στην Αργυρώ και τρέμουν για αυτό. Η ίδια μετά τον θάνατο του Πετρή έχει αλλάξει. Κατηγορεί συνεχώς τον εαυτό της και όλοι της θυμίζουν πως δεν φταίει σε τίποτα απολύτως. Η Άσπα προειδοποιεί τον Άγγελο πως φοβάται πολύ. Η Αργυρώ δεν είναι καλά και της το δείχνει συνεχώς.

Διαβάστε Επίσης  Mπαράζ βραδινών σεισμών στον Νομό Ηρακλείου και σε άλλες περιοχές της Κρήτης

Και όμως, οι φόβοι της Άσπας βγαίνουν αληθινοί. Η Αργυρώ σε μια στιγμή απελπισίας στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Σασμός επιχειρεί να βάλει τέλος στην ζωή της. Η ίδια κρατώντας την φωτογραφία του αγαπημένου της αδερφού, Πετρή μονολογεί και λέει πως πάει να τον βρει.

Την επόμενη στιγμή όλα αλλάζουν. Η Αργυρώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και η Μαρίνα την βρίσκει σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ο πόνος της είναι τεράστιος. Δεν θα αντέξει να χάσει και αυτό της το παιδί. Η ίδια ειδοποιεί τον Άγγελο με σκοπό να την σώσει. Η Αργυρώ μεταφέρεται στο νοσοκομείο, έχοντας χάσει πολύ αίμα στην σειρά Σασμός. Θα καταφέρει να ξεπεράσει το κίνδυνο ή όχι;

Διαβάστε Επίσης  Βροχές και καταιγίδες έως τη Δευτέρα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *