Σασμός – Σοκ στη δίκη: «Ο Πέτρος επιτέθηκε και όπλισε πρώτος»

Σασμός – Σοκ στη δίκη: «Ο Πέτρος επιτέθηκε και όπλισε πρώτος»Η Σεμίνα δίνει τη χαριστική της βολή στη δίκη του Αστέρη, ξεστομώντας γεγονότα που θα αφήσουν άφωνους τους ενόρκους, στη σειρά Σασμός. Η νεαρή ηρωίδα εμφανίζεται από το πουθενά, χαρίζοντας μία ανάσα ανακούφισης στην Στέλλα.  Σασμός – Σοκ στη δίκη: «Ο Πέτρος επιτέθηκε και όπλισε πρώτος»

Την πιο δύσκολη και περίπλοκη στιγμή, η Σεμίνα κάνει την εμφάνισή της και φέρνει την απόλυτη ανατροπή. Μόλις εισέρχεται στη δικαστική αίθουσα, όλοι μένουν άναυδοι. Η Αργυρώ και η Μαρίνα δεν περιμένουν σε καμία περίπτωση όσα ακολουθούν…

Με δάκρυα στα μάτια, η Σεμίνα εξιστορεί τα γεγονότα, επηρεάζοντας σημαντικά τη δίκη του Αστέρη, στη σειρά Σασμός. Οι Σταματάκηδες χαμογελούν, ενώ οι Βρουλάκηδες είναι έτοιμοι να της ορμήξουν.

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ:ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1 , 2 , 3 , 4, 5

Η Σεμίνα αναφέρει πως όλα ξεκίνησαν από λάθος του Πετρή, πως εκείνος έβγαλε πρώτος το όπλο του και η σφαίρα που τον βρήκε είναι από δικό του λάθος και όχι του Αστέρη. Αυτό τσακίζει την Αργυρώ, η οποία της επιτίθεται, κάνοντας σκηνή.

Ο Αστέρης αθωώνεται. Η Στέλλα και η Καλλιόπη αγκαλιάζονται σφιχτά για τη νίκη τους, τη στιγμή που ο Άγγελος προσπαθεί να κρατήσει σφιχτά την Αργυρώ και την Μαρίνα. Τα νέα φτάνουν ως τα Γιάννενα, με τον Σταύρο να τρέχει με το πρώτο αεροπλάνο, πλάι στην αγαπημένη του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να αποπλανήσει την Βασιλική με βίαιο τρόπο

Η Σεμίνα κατάφερε να δικαιώσει τον Αστέρη. Οι Βρουλάκηδες, βέβαια, τη θεωρούν προδότρα. Εκείνη αισθάνθηκε την ανάγκη να πει την αλήθεια, ύστερα από πολύ καιρό.. Οι ένορκοι εξετάζουν τα στοιχεία της, φτάνοντας στην σκληρή αυτή αλήθεια του φονικού που συντάραξε την Κρήτη. Το μίσος όλων φουντώνει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *