Σασμός: Ο Άγγελος σε σoκ μετά την αποκάλυψη της Στέλλας

Σασμός: Ο Άγγελος σε σoκ μετά την αποκάλυψη της Στέλλας

Η Στέλλα τον χωρίζει και ξεσπά: Είμαι ερωτευμένη με τον Αστέρη….

Η ξαφνική συνάντηση της Στέλλας με τον Αστέρη Θα αποδειχθεί μοιραία βάζοντας σε κίνδυνο τη σχέση της με τον Άγγελο. Θα γίνει αιτία ο Αστέρης να χωρίσει η πρώην αρραβωνιαστικιά του το γιατρό;
Η σχέση του Άγγελου και της Στέλλας όσο περνάει ο καιρός πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Ο γιατρός από την πρώτη στιγμή που αντίκρισε τη Στέλλα την ερωτεύθηκε κεραυνοβόλα.

Σασμός: Η Καλλιόπη βλέπει μαζί Αργυρώ και Αστέρη και πάει σε μοναστήρι

Μπορεί στην αρχή η γνωριμία τους να ήταν λίγο εκρηκτική, όμως η επόμενη φορά ήταν καθοριστική και για τους δύο. Ο Άγγελος ερωτεύεται πολύ τη γοητευτική δικηγόρο. Αργότερα μαθαίνει το παρελθόν της και τον παρολίγον γάμο της με τον Αστέρη, αλλά μπροστά στον έρωτα που νιώθει για τη Στέλλα θα τα προσπεράσει όλα προκειμένου να την κάνει δική του. Από την πλευρά της η Στέλλα γοητεύτηκε από τον Άγγελο και με τον τρόπο του την έκανε να αποκτήσει δυνατά αισθήματα για αυτόν.

Σασμός: Ο Άγγελος σε σoκ μετά την αποκάλυψη της Στέλλας
Η πρώην αρραβωνιαστικιά του Αστέρη πέρασε μεγάλη θύελλα από το χωρισμό της. Τον αγάπησε τον Αστέρη και τον λογάριαζε για άντρα της, αλλά το όνειρο να ντυθεί νύφη δίπλα του γκρεμίστηκε με πολύ άγριο τρόπο. Η γνωριμία της με τον Άγγελο της ξύπνησε και πάλι την επιθυμία να έχει έναν άντρα στη ζωή της και της έδωσε τη δύναμη να τελειώσει οριστικά τη σχέση της με τον Αστέρη.

Σασμός: Κρυμμένα μυστικά έρχονται στο φως

Σύμφωνα με το περιοδικό TV mania , Η όμορφη κοπέλα αντιλαμβάνεται από την πρώτη στιγμή πως ο Άγγελος τη βλέπει σοβαρά, κάτι που την κολακεύει πολύ. Η αρχή της γνωριμίας τους θα τους φέρει πολύ κοντά και η Στέλλα θα νιώθει όμορφα στο πλευρό του αγαπημένου της. Μάλιστα, ο Άγγελος θα γνωρίσει και τους γονείς της, γεγονός που θα τους δώσει μεγάλη χαρά. Οι γονείς της Στέλλας ενθουσιάζονται με την επιλογή της κόρης τους. Στο πρόσωπο του Άγγελου Θα δουν τον ιδανικό σύζυγο για εκείνη.

Τα πρώτα σύννεφα όμως στη σχέση του Άγγελου και της Στέλλας έρχονται. Η Στέλλα θα έχει μια απρόοπτη συνάντηση με τον Αστέρη και θα νιώσει πολύ φορτισμένη συναισθηματικά. Μέσα της θα δοκιμαστούν τα αισθήματα της για τον Άγγελο. Η παρουσία του πρώην αρραβωνιαστικού της θα της ξυπνήσει αναμνήσεις και νοσταλγία για την αγάπη που μοιράστηκαν.

Η συνάντηση αυτή θα επηρεάσει πολύ τη Στέλλα, κάτι που θα ομολογήσει και στον Άγγελο. Εκείνος από την πλευρά του νιώθει ενοχλημένος με την τυχαία συνάντηση του Αστέρη και της Στέλλας και κατακλύζεται από ζήλια. Σε κάποια στιγμή αδυναμίας, ο Άγγελος θα κάνει μία μικρή σκηνή ζηλοτυπίας στην αγαπημένη του και εκεί θα γίνει η ανατροπή. Η Στέλλα του ζητά να χωρίσουν και ξεσπά λέγοντας του πως είναι ερωτευμένη με τον Αστέρη.

Δείτε επίσης Σασμός: H Θοδώρα γίνεται μαμά αλλά η μοίρα είναι πολύ σκληρή μαζί της

Ο Άγγελος σοκάρεται με την αντίδραση της. Άραγε ο χωρισμός τους θα είναι οριστικός ή θα είναι μία στιγμή αδυναμίας που θα τους χωρίσει για λίγο; πως θα αντιδράσει ο Άγγελος σε όλο αυτό;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *