Γλυκά Νερά: Το χρονικό της δολοφονίας που συντάραξε το πανελλήνιο και ο πιλότος που νόμιζε ότι ξεγέλασε τους πάντες

Ακόμα μια υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο…

Πίστευε ότι είχε διαπράξει το τέλειο έγκλημα… Επί 38 ημέρες νόμιζε ότι είχε ξεγελάσει τους αστυνομικούς. Ότι ο ρόλος του συντετριμμένου χήρου είχε πείσει… Κι ότι σύντομα θα ξεκινούσε τη ζωή του απ’ την αρχή… Έσφαλε… Και στο τέλος «έσπασε». Και ομολόγησε ένα έγκλημα που συντάραξε όσο λίγα…

Ξημερώματα 11ης Μαΐου 2021. Τα τηλεοπτικά συνεργεία έχουν φτάσει έξω από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά και καταγράφουν τις πρώτες εικόνες.

Μια γυναίκα, κρατά στην αγκαλιά της ένα μωρό… Αστυνομικοί δεν αφήνουν κανέναν να πλησιάσει… Τα όσα γίνονται γνωστά δεν τα χωρά ο νους. Είχε προηγηθεί μια κλήση στο κέντρο της Άμεσης Δράσης που κινητοποίησε τις αρχές.

Μια 20χρονη γυναίκα κείτεται νεκρή στο κρεβάτι της. Δίπλα της, η 11 μηνών κορούλα της να κλαίει… Λίγα μέτρα από στο κρεβάτι, ο άνδρας της δεμένος χειροπόδαρα με μονωτική ταινία και στην κουπαστή της εσωτερικής σκάλας, κρεμασμένο το σκυλί τους. Ο 33χρονος σύζυγος που επέζησε, ήταν εκείνος που είχε καλέσει το 100 και τώρα περιγράφει στους αστυνομικούς την ασύλληπτη τραγωδία που «χτύπησε» την οικογένειά του. Αδίστακτοι ληστές μπήκαν από το παράθυρο στο υπόγειο του σπιτιού και σκότωσαν τη γυναίκα και μητέρα του παιδιού του.

Διαβάστε Επίσης  Όλη η Ελλάδα έχει γίνει μια γροθιά και στέλνει τον μικρό Ραφάλ στη Βοστώνη!

Οι πρώτες εικόνες από τη ζωή του ζευγαριού, προκαλούν ακόμα περισσότερη θλίψη στην κοινή γνώμη. Δυο άνθρωποι, στο ξεκίνημα της ζωής τους, μ’ ένα πανέμορφο μωράκι, που δεν πρόλαβαν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Ταξίδια στο εξωτερικό, ένας γάμος ζηλευτός σε μια μαγευτική παραλία στην Πορτογαλία. Και ξαφνικά, ένα ξημέρωμα, ο χρόνος παγώνει…

Με το μωρό στην αγκαλιά

Ο τραγικός σύζυγος, κρατά σφικτά στην αγκαλιά του το μωρό τους. Φτάνει με το ελικόπτερο της εταιρίας που εργάζεται ως πιλότος στην Αλόννησο, τον τόπο καταγωγής της Κάρολαϊν… Φίλοι και συγγενείς του συμπαραστέκονται. Λίγη ώρα αργότερα, όλοι μαζί, συντετριμμένοι, συνοδεύουν την 20χρονη, στην τελευταία της κατοικία στο νεκροταφείο του νησιού, απέναντι από το πατρικό της σπίτι.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος επιστρέφει στην Αθήνα, μένει στο πατρικό του σπίτι και ξεκινά τις διαδικασίες να μετακομίσει από το σπίτι της φρίκης στα Γλυκά Νερά. Τις πρώτες 10 ημέρες, συνομιλεί καθημερινά και είναι ιδιαίτερα συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει να βρουν τους δολοφόνους της γυναίκας του. Ήδη ωστόσο, στοιχεία που φέρνει στο φως ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Live News που αφήνουν υπόνοιες για τυχόν εμπλοκή του, του προκαλούν νευρικότητα και απειλεί με μηνύσεις.

Διαβάστε Επίσης  Σαρωτικοί έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ.

Το δεύτερο δεκαήμερο μετά τη δολοφονία της Κάρολαϊν, ο πιλότος παρουσιάζεται ως ένας απελπισμένος άνθρωπος που έπρεπε να ορθοποδήσει για να μεγαλώσει την Λυδία. Τις ημέρες μετά, επικεντρώθηκε στο προφίλ των τριών ανδρών που στέρησαν τη ζωή της γυναίκας του. Εκείνος περιέγραφε και οι αστυνομικοί συγκέντρωναν τα κομμάτια ενός εγκλήματος που δεν είχε προηγούμενο.

Η αντίστροφη μέτρηση

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αγκαλιάζει τη μητέρα της Κάρολαϊν έξω από το εκκλησάκι του νεκροταφείου και την παρηγορεί. Συγγενείς και φίλοι βρίσκονται στην Αλόννησο ξανά, για το μνημόσυνο των 40 ημέρων από τον θάνατο της Κάρολαϊν. Λίγα λεπτά μετά, δυο αστυνομικοί με πολιτικά τον πλησιάζουν και του ζητούν να τους ακολουθήσει, δίχως να δώσουν στόχο.

Ο πιλότος λίγη ώρα μετά, βρίσκεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και ανακρίνεται.

Εννέα ώρες μετά, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολογεί ότι είναι ο δολοφόνος της γυναίκας του και ότι εκείνος σκηνοθέτησε τη δήθεν ληστεία στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά για να παραπλανήσει τις Αρχές, επιβεβαιώνοντας απόλυτα το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *