H Γη της Ελιάς: Έρχονται επικοί καυγάδες ανάμεσα σε Λεωνίδα και Άννα

H Γη της Ελιάς: Έρχονται επικοί καυγάδες ανάμεσα σε Λεωνίδα και Άννα

H Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε να έρχονται επικοί καυγάδες ανάμεσα σε Λεωνίδα και Άννα.

Ο Ραφαήλ Καριωτάκης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό TiVi 24, στην δημοσιογράφο Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου.

Τι τύπος είναι τελικά ο Λεωνίδας;

Ο Λεωνίδας είναι ένας αποφασιστικός, πειθαρχημένος νέος, γεμάτος όνειρα και φιλοδοξίες, τα οποία προσπαθεί και δουλεύει πολύ ώστε να υλοποιήσει.

H Γη της Ελιάς: Έρχονται επικοί καυγάδες ανάμεσα σε Λεωνίδα και Άννα

Την Άννα δείχνει την αγαπάει αλλά γιατί είναι πάντα με το ρολόι στο χέρι;

Κάτι το οποίο δεν είναι γνωστό ακόμη στο κοινό είναι ότι ο Λεωνίδας είναι αθλητής στίβου από 6 χρόνων. Έχει μάθει από παιδί τι σημαίνει πειθαρχία. Με πειθαρχία, οργάνωση και λογική είναι εφικτό να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.

Το θερμοκήπιο το ξεκίνησαν αλλά μαθαίνουμε πως θα υπάρξουν προβλήματα… Θα σωθεί τελικά το σχέδιό τους;

Δεν γνωρίζουμε ακόμη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ότι εξαιτίας κάποιου εντόμου που θα προσβάλλει τις καλλιέργειες, θα φτάσουν πολύ κοντά στην καταστροφή. Θα δούμε επικούς καυγάδες με την Άννα, γιατί μέσα στον πανικό τους θα ρίχνει ο ένας ευθύνες στον άλλον.

Ταυτόχρονα θα επέλθουν και προβλήματα στη σχέση τους! Πώς θα τα διαχειριστούν;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Νάντια: «Έχω σκοτώσει άνθρωπο και δεν το μετανιώνω»

Τα ερωτικά και τα επαγγελματικά δεν πάνε μαζί. Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν αναταραχές μεταξύ τους, καθώς και οι δύο είναι πολύ δυναμικοί και απόλυτοι στο θέμα της δουλειάς.

H Γη της Ελιάς: Έρχονται επικοί καυγάδες ανάμεσα σε Λεωνίδα και Άννα

Θα τους δούμε να απομακρύνονται;

Αυτό προς το παρόν το ξέρει μόνο η Βάνα Δημητρίου.

Και αν συμβεί κάτι τέτοιο, ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα, δεδομένου είναι ότι και οι δύο δυναμικοί χαρακτήρες;

Η Άννα, όπως έχουμε δει και στο παρελθόν, είναι ένας άνθρωπος γεμάτος πείσμα και αυτοπεποίθηση, που δεν το βάζει εύκολα κάτω. Από την άλλη και ο Λεωνίδας στο κομμάτι της δουλειάς δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Αν επέλθουν προβλήματα στη σχέση τους, λόγω δουλειάς, δεν θα είναι για κανέναν από τους δύο εύκολο να κάνει το πρώτο βήμα.

Θα μπει ωστόσο στη διαδικασία να ψάξει και να βρει τον δολοφόνο του φίλου του Νικήτα ή είναι ένα περιστατικό που θα λήξει έτσι;

Την υπόθεση του Νικήτα την έχει αναλάβει ο αστυνόμος Κουράκος και ο Λεωνίδας δεν έχει λόγο να επέμβει ή να αμφισβητήσει τη δουλειά των Αρχών. Μέχρι στιγμής η υπόθεση έχει κλείσει ως ληστεία. Βέβαια, δεν έχουμε δει λίγες φορές να βρίσκεται ο πραγματικός ένοχος έπειτα από κάποιο καιρό…

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Ντίνος και Μιράντα όμηροι του…

Η υποκριτική θεωρείς πως σου ταιριάζει

Από μικρός φλέρταρα με την υποκριτική. Ήταν και ένας από τους λόγους που μου έκανε κλικ και το TikTok, γιατί εκεί υποδυόμουν έναν ρόλο κατά κάποιο τρόπο. Εξαιτίας κάποιων συνθηκών, όμως, η ζωή μου είχε πάρει άλλη πλεύση, μέχρι τη Γη της ελιάς. Ήταν μία ευκαιρία και ένα ρίσκο το οποίο δεν φοβήθηκα καθόλου να πάρω. Ένιωθα έτοιμος. Ελπίζω και θα προσπαθήσω να συνεχίσω τα βήματά μου στην υποκριτική. Είναι κάτι που με γεμίζει.

Βρίσκεις κοινά σημεία της υποκριτικής με το TikTok;

Η αλήθεια είναι πως όχι πολλά. Τα βασικά κοινά είναι ότι υπάρχει κάμερα, ένα concept και εκτίθεσαι σε κοινό.

Θα μπεις στη διαδικασία να ασχοληθείς πιο ενεργά;

Φυσικά, θα το κυνηγήσω όσο περισσότερο μπορώ. Ήδη μπήκα στη διαδικασία να κάνω την έρευνά μου στις σχολές υποκριτικής.  H Γη της Ελιάς: Έρχονται επικοί καυγάδες ανάμεσα σε Λεωνίδα και Άννα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *