Η Γη της Ελιάς Spoiler: «Ισίδωρε, έχεις εγγόνι!»

Η Γη της Ελιάς Spoiler: «Ισίδωρε, έχεις εγγόνι!»

 

Η μεγάλη αυτή αποκάλυψη θα σκάσει σαν βόμβα στο σπίτι των Βρεττάκων. Ο Ισίδωρος θα ανακαλύψει πως έχει εγγόνι και όλα γύρω του θα καταρρεύσουν, στην γη της ελιάς. Η εμπιστοσύνη που είχε στα παιδιά του, θα χαθεί μέσα σε ένα λεπτό.  Η Γη της Ελιάς Spoiler: «Ισίδωρε, έχεις εγγόνι!»

Ο Μάνος βάζει τα δυνατά του να ξεσκεπάσει την Αντιγόνη, με κάθε κόστος. Πληρώνει έναν καλό ντετέκτιβ, ο οποίος του φέρνει στοιχεία που συγκλονίζουν. Ο Μάνος μαθαίνει πως η αδελφή του κρύβει ένα τεράστιο κι ένοχο μυστικό…

Διαβάστε Επίσης  Μόλις Xθες: Στη φυλακή η Λήδα

Στο μεταξύ, η Αντιγόνη δεν έχει ιδέα ότι η οικογένειά της την παρακολουθεί. Επομένως, δεν περιμένει σε καμία περίπτωση τον μεγάλο καυγά που θα ακολουθήσει, μόλις ο πατέρας της μάθει την αλήθεια.

Ο Μάνος, μη μπορώντας να κρατήσει ένα μία τόσο σημαντική είδηση κρυφή, τρέχει στον πατέρα του. Ο Ισίδωρος μαθαίνει πως έχει εγγόνι και πέφτει από τα σύννεφα, στην γη της ελιάς. Σύμφωνα με το MYtv και την Σοφία Τσιρκα, η Αντιγόνη έχει ένα παιδί, το οποίο βρίσκεται είτε σε ίδρυμα, είτε σε ανάδοχη οικογένεια.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Μαρίνα χάνει το μυαλό της – Το «φάντασμα» του Πετρή

Ο Ισίδωρος δε μπορεί να πιστέψει πως η κόρη του έκανε κάτι τέτοιο, πως γέννησε και άφησε το παιδί της, τη στιγμή μάλιστα που τον κατηγορούσε για αδιαφορία. Πώς είναι δυνατόν η Αντιγόνη να έκανε κάτι τέτοιο; Η εμπιστοσύνη του κλονίζεται και τίποτα δε θα είναι όπως παλιά στην οικογένεια.  Η Γη της Ελιάς Spoiler: «Ισίδωρε, έχεις εγγόνι!»

Η Αντιγόνη θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για κάτι που την βασανίζει πολύ. Ποια είναι η δική της αλήθεια;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *