Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Η Τζωρτζίνα έχει φέρει σε αυτή τη δύσκολη θέση την Ρούλα»

Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Η Τζωρτζίνα έχει φέρει σε αυτή τη δύσκολη θέση την Ρούλα»

«Η Ρούλα προσπαθεί να είναι όσο πιο δυνατή μπορεί. Η οικογένεια θα τη στηρίζει μέχρι να βγει η αθωότητά της στην επιφάνεια, γιατί είναι αθώα και ελπίζουμε να γίνει πολύ σύντομα αυτό» είπε η Δήμητρα
Νέες δηλώσεις έκανε η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου, στην κάμερα, λίγες ώρες πριν από το πρώτο επισκεπτήριο στις φυλακές Κορυδαλλού.

H Ρούλα Πισπιρίγκου είχε σήμερα το πρώτο της επισκεπτήριο από την οικογένειά της, αφού η μητέρα μαζί με την αδελφή της Δήμητρα βρέθηκαν στις φυλακές Κορυδαλλού για να της πάνε προσωπικά αντικείμενα.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου αδελφή της 33χρονης προφυλακισμένης Ρούλας, για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και περιέγραψε τα όσα διαδραματίστηκαν όταν χάθηκε η μικρή Ίριδα.

«Η Ρούλα προσπαθεί να είναι όσο πιο δυνατή μπορεί. Όλη η οικογένεια θα τη στηρίζει μέχρι το τέλος, μέχρι να βγει η αθωότητά της στην επιφάνεια, γιατί είναι αθώα και ελπίζουμε να γίνει πολύ σύντομα αυτό. Εμείς περιμένουμε όσο πιο σύντομα γίνεται να βγει η αλήθεια στο φως, τουλάχιστον για τη Τζωρτζίνα που έχει φέρει σε αυτή τη δύσκολη θέση τη Ρούλα και μετά να γίνει όποιος έλεγχος θέλουν και για τα άλλα δυό παιδιά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Τι είπε για τον θάνατο της Ίριδας

Η ίδια περιέγραψε και την ημέρα που βρέθηκε νεκρό μέσα στην κούνια του, το έξι μηνών βρέφος της οικογένειας Δασκαλάκη, η μικρή Ίριδα.

«Στις 7.30 ακούσαμε ένα τύπου νιαούρισμα από το παιδί. Πήγε η Ρούλα, ούτε ένα λεπτό έκανε, να βάλει την πιπίλΑ. Γύρισε και της λέω «Δεν έφαγε;», λέει «όχι, λογικά θα κλάψει σε λίγο για να φάει». Δεν έφαγε, δε ξύπνησε το παιδί. Μετά πήγα εγώ, γύρω στις 11.30 κάπου. Eκεί βρήκα το παιδί νεκρό. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι γινόταν από εμάς για να το επαναφέρουμε, ταυτόχρονα είχα καλέσει και το ΕΚΑΒ, είχα καλέσει και τον Μάνο. Πήγαμε στο Καραμανδάνειο που μας είπαν ότι δυστυχώς το παιδί έχει φύγει», περίεγραψε.

Διαβάστε Επίσης  Σεισμός στην Κρήτη – Ζημιές σε κτίρια και υποδομές μετά τα 6,3 Ρίχτερ – Φόβος για ισχυρούς μετασεισμούς

Αναφερόμενη στην κατάσταση της αδερφής της την ώρα που προσπαθούσαν να επαναφέρουν το παιδί στη ζωή, η Δήμητρα Πισπιρίγκου είπε:

«Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό. Ήταν μια Ρούλα γονατισμένη στο πάτωμα και κοπανιόταν. «Όχι το παιδί μου, όχι το παιδί μου», φώναζε. Το έχουν πει και οι γείτονές που την είδαν την ώρα που βγήκε να μπει στο ασθενοφόρο. Φώναζε «Όχι αυτό, πάρε εμένα». Ε, τι άλλο να σας πω για αυτή τη μάνα. Και μάρτυρας σε όλα αυτά δυστυχώς ήταν και η Τζωρτζινούλα. Η Τζωρτζίνα ξύπνησε από τις φωνές της Ρούλας, τουλάχιστον ένα πεντάλεπτο μέτα».

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πότε έφτασε το ασθενοφόρο στο σημείο: «Θυμάμαι ότι έτρεχα εγώ επάνω σε ένα κεντρικο δρόμο της Πάτρας, που αν σου δείξω θα καταλάβεις, να του δείξω πού είναι το σπίτι. Γιατί δεν μπορούσαν να το βρούνε. Όλα αυτά έγιναν γύρω στις 11.40. Ο Μάνος είχε φτάσει πριν το ΕΚΑΒ».

«Η Ρούλα και ο Μάνος βρήκαν το πανάκι»

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου αποκάλυψε ότι το πανάκι με τη σταγόνα αίμα που βρέθηκε στην κούνια της μικρής Ίριδας, το βρήκαν η Ρούλα και ο Μάνος και ότι η ίδια το παρέδωσε στην αστυνομία.

Διαβάστε Επίσης  Τσίπρας: Να απελευθερώσει αμέσως η Τουρκία τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς- Δεν απειλούμε κανέναν δεν φοβόμαστε κανέναν

«Αφού εγώ θα πήγαινα να δώσω την κατάθεση για το παιδί, εγώ πήγα και το πανάκι στην αστυνομία. Το έδωσα, το πήραν οι αρχές, το έδωσαν στην ιατροδικαστή…»

Σημειώνεται ότι σε συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει οι γονείς των παιδιών, είχαν ισχυριστεί ότι το ματωμένο πανάκι το είχε βρει στην κούνια η αδερφή της Ρούλας.

Τι είπε για τον Μάνο Δασκαλάκη και τη σπιτονοικοκυρά

Σε ερώτηση για τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη μετά τη σύλληψη της Ρούλας, είπε:

«Δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό από τον κύριο Δασκαλάκη, εγώ προσωπικά. Τώρα από εκεί και πέρα άλλος είναι ο κριτής, αυτός θα τον κρίνεις», είπε.

Τέλος, αναφερόμενη στο θρίλερ με τη σπιτονοικοκυρά, η Δήμητρα Πισπιρίγκου είπε:

«Αυτά είναι δικα τους θέματα, τα ξέρουν καλυτερα οι ιδιοι. Αλλά το έχει πει και ο Μάνος, ότι αυτός την γνώρισε, ο Μάνος. Η μητέρα μου δεν τη γνώρισε, δεν την είχε δει ποτέ και βγήκαν προχθές μάρτυρες, που υποτίθεται ότι δούλευε μαζί με τη μητέρα μου και ήταν από το πρόγραμμα που δούλευε η μητέρα μου. Αυτός ο μάρτυρας, αφού δούλευε μαζί της, θα έπρεπε να ξέρει τουλάχιστον ότι οι άνθρωποι που μπαίνουν σε αυτό το πρόγραμμα είναι άνω των 65», κατέληξε.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *