Σασμός Spoiler: Η Μανταρίνα θάβεται δίπλα στον Πετρή

Σασμός Spoiler: Η Μανταρίνα θάβεται δίπλα στον Πετρή

Η Μανταρίνα και ο Πετρής ενώνονται ξανά, στη σειρά Σασμός. Δυστυχώς, το μικρό αυτό σκυλάκι θα φύγει με άδοξο τρόπο. Η γιαγιά Ειρήνη θα ξεσπάσει σε λυγμούς, ενώ ο Άγγελος θα τρέξει στο πλευρό της, παρηγορώντας την.  Σασμός Spoiler: Η Μανταρίνα θάβεται δίπλα στον Πετρή

 

Δυστυχώς, η Μανταρίνα θα πεθάνει. Το αγαπημένο σκυλάκι του Πετρή θα ξεψυχήσει, αφού πρώτα αρρωστήσει βαριά. Ο Αστέρης, έχοντας αποφυλακιστεί, θα το εντοπίσει στο δρόμο να υποφέρει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Σύλληψη σοκ στο τέλος της Β’ σεζόν

Αν και διστακτικός, θα πάρει την απόφαση να σώσει την Μανταρίνα, οδηγώντας την στο σπίτι των Βρουλάκηδων. Η γιαγιά Ειρήνη θα τον αντικρίσει από μακριά, εξοργισμένη. Θα του φωνάξει να φύγει, όμως ο Αστέρης θα της αποκαλύψει πως έχει λόγο που έφτασε έξω από το κατώφλι της.

«Η Μανταρίνα χρειάζεται κτηνίατρο», θα της πει και θα φύγει με σκυμμένο το κεφάλι. Δυστυχώς, η οικογένεια δε θα προλάβει να την σώσει. Η Μανταρίνα θα πεθάνει, με αποτέλεσμα ο Πετρής να τη συναντά ξανά, στη σειρά Σασμός.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας φυγάς: Η Μαργέτα ζητά την υπεράσπιση της Αλεξάνδρας

Όλοι μαζί θα την θάψουν δίπλα στον αδικοχαμένο Πέτρο Βρουλάκη. Η σκηνή αυτή αναμένεται να φέρει δάκρυα στους τηλεθεατές. Οι δυο τους θα σμίξουν ξανά, με την Μανταρίνα να βρίσκεται ξανά κοντά στον αγαπημένο της φίλο.  Σασμός Spoiler: Η Μανταρίνα θάβεται δίπλα στον Πετρή

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *