Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή χωρίζει τον Στέφανο και από την Ελένη

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή χωρίζει τον Στέφανο και από την Ελένη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε η Αρετή χωρίζει τον Στέφανο και από την Ελένη. Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή χωρίζει τον Στέφανο και από την Ελένη

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η γη της ελιάς, είναι μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σεζόν με τη σειρά του Mega μάλιστα να μονομαχεί για την κορυφή στη τηλεθέαση καθημερινά με το Σασμό.

Οι εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια είναι καθηλωτικές, ιδιαίτερα με τη δίκη του Φίλιππου. Ταυτόχρονα βλέπουμε την Αρετή να έχει χάσει τον έλεγχο από την αποκάλυψη ότι ο Στάθης έχει σχέση με την Εύα ενώ αυτή δεν θα είναι η μόνη ένταση στην οποία θα πρωταγωνιστήσει.

Η στάση του Στάθη στη δίκη θα ενισχύσει το μίσος της Αρετής η οποία φτάνει πλέον στα άκρα συμπαρασύροντας μαζί της και τον Στέφανο. Με τις συμβουλές του δικηγόρου τους, σφίγγουν τον κλοιό γύρω από τον Στάθη ψάχνοντας την εκδίκηση προσπαθώντας να τον καταστρέψουν οικονομικά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Φίλιππος: «Τον πυροβόλησα για να τον σκοτώσω»

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή χωρίζει τον Στέφανο και από την Ελένη

Όταν μάλιστα μαθαίνουν ότι η Βασιλική στέκεται στο πλάι του πατέρα της, η κατάσταση χειροτερεύει με την Αρετή να αποκληρώνει την κόρη της ως αντίποινα, παίρνοντας πίσω τις ελιές που της είχε κάνει δώρο. Ξεκινάει έτσι ένας νέος πόλεμος μεταξύ Αρετής και Στάθη στον οποίο η Αρετή συμπαρασύρει για ακόμη μία φορά τον Στέφανο.

Ο Στέφανος όμως αρχίζει σιγά σιγά να δείχνει τις πρώτες του αντιδράσεις εναντίον της μητέρας τους. Όπως θα δούμε στη συνέχεια, τα προβλήματα στη σχέση μεταξύ μάνας και γιου αρχίζουν όταν ο Στέφανος καταλαβαίνει πως τον χειραγωγεί και τον πιέζει σε όλα.

Ο Στέφανος προσπαθεί να απεξαρτηθεί από τη μητέρα του καθώς καταλαβαίνει ότι η συμπεριφορά της έχει ξεφύγει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Συλλαμβάνονται οι Βρουλάκηδες – Έξαλλη η Μαρίνα

Η Αρετή όμως δεν τον αφήνει τόσο εύκολα. Όταν καταλαβαίνει πως αλλάζει η στάση του απέναντί της αλλάζει και αυτή στάση γίνοντας επικριτική ακόμη και με τη σχέση του με την Ελένη. Κατηγορεί τη κοπέλα ότι τον κάνει ότι θέλει με τον Στέφανο να γίνεται έξαλλος.

Ο Στέφανος καταλαβαίνει πως έχει να κάνει με έναν άρρωστο, τοξικό άνθρωπο όμως η γκρίνια της Αρετής συνεχίζεται. Μάλιστα, δεν αργεί να τον χωρίσει και από την Ελένη φτάνοντας τον στα όριά του.

Ο Στέφανος καταλήγει έτσι να φεύγει από το σπίτι μετανιώνοντας παράλληλα για τη στάση του σε πολλά θέματα στα οποία τον επηρέασε η μητέρα του. Σύμφωνα με το sportime Κυρίως όμως αυτό που τον τρώει είναι η στάση του με τη Βασιλική την οποία θα προσπαθήσει να προσεγγίσει για να διορθώσει τη σχέση τους.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *