Η Γη της Ελιάς – Ισίδωρος: «Η Ιουλία είναι μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί»

Η αλήθεια για την διαθήκη του Ιπποκράτη έλαμψε και μια οικογενειακή διαμάχη ανάμεσα στην Ιουλία και τον Ισίδωρο φέρνει στο προσκήνιο νέες εντάσεις στην οικογένεια των Βρεττάκων στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Η Ιουλία βρίσκεται εδώ και μέρες σε ένα τεράστιο δίλλημα αλλά σήμερα η μεγάλη αποκάλυψη στον αδερφό της Ιάκωβο θα γίνει, προκαλώντας ένα ντόμινο νέων ανατροπών.

Η Ιουλία λέει τα πάντα στον Ιάκωβο στην Γη της Ελιάς

Ο Ισίδωρος μέσα του φοβάται τις συνέπειες της πράξης του. Ο ίδιος χαρακτηρίζει την Ιουλία μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί και τρέμει μην αποκαλύψει σε κανέναν την μεγάλη αλήθεια. Όπως θα παρακολουθήσετε και στο αποψινό επεισόδιο, ο ήρωας ζητά από τον γιο του Μάνο να συναντηθεί μαζί της και να συζητήσουν το συγκεκριμένο θέμα χωρίς εντάσεις.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης ικετεύει για δανεικά – Το δολοφονικό σχέδιο

Ουσιαστικά ο Μάνος θα συναντήσει την Ιουλία κάνοντας ένα είδος διαπραγμάτευσης μαζί της. Τι θα της προτείνει και ποια θα είναι η απάντηση της Ιουλίας; Ότι και να συμφωνήσουν όμως, η Ιουλία απόψε θα κάνει την μεγάλη αποκάλυψη και θα παραδεχτεί στον αδερφό της Ιάκωβο όλη την αλήθεια. Πως θα αντιδράσει ο Ιάκωβος μόλις μάθει από την Ιουλία πως ο Ισίδωρος πλαστογράφησε την διαθήκη του συχωρεμένου του αδερφού; Η συνέχεια απόψε το βράδυ στις οθόνες μας!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Έξαλλος ο Άγγελος με την Καλλιόπη: «Είσαι μεγάλη ψεύτρα!»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *