Η Γη της Ελιάς: Η ώρα της πικρής αλήθειας για Στάθη – Αρετή

Η Γη της Ελιάς: Η ώρα της πικρής αλήθειας για Στάθη – Αρετή

Κάθε κίνηση έχει τις συνέπειές της και αυτό η Αρετή θα το καταλάβει για τα καλά απόψε το βράδυ στη «Γη της Ελιάς», που θα έρθει σε τεράστια σύγκρουση με τον Στάθη. Η Γη της Ελιάς: Η ώρα της πικρής αλήθειας για Στάθη – Αρετή

Η απόφασή της να τραβήξει στα «άκρα» τη σχέση της με τον Στάθη μετά την επίθεση που έκανε στην Εύα αλλά και την «έξωση» που του έκανε από το σπίτι πετώντας του τα ρούχα στο δρόμο, θα ακούσει πολύ σκληρά λόγια από εκείνον.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο Spoiler: Μία τραγωδία περιμένει την οικογένεια Καστρινού

Εκείνος, λοιπόν, αφού δεν του απαντά στο τηλέφωνο, θα πάει να την συναντήσει στο μαγαζί της και θα της μιλήσει για πρώτη φορά με τόσο «ωμό» τρόπο σχετικά με το πως έβλεπε τόσα χρόνια τον γάμο τους. Θα της πει ότι από την αρχή τον ενοχλούσε ο χαρακτήρας και η γκρίνια της αλλά έκανε υπομονή.

Μάλιστα, θα της αποκαλύψει πως το «γυαλί έσπασε» για εκείνον όταν γεννήθηκε η Βασιλική και είδε πόσο άσχημα της φερόταν όταν την ξεχώριζε από τον Στέφανο και την έβαζε από πολύ μικρή να κάνει δουλειές στον σπίτι.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Της σκάβει τον λάκκο κι ετοιμάζει την κηδεία της

Αν και η Αρετή θα δείξει αρχικά να «πονάει» από τα λόγια του Στάθη, στη «Γη της Ελιάς» τελικά δεν θα λυγίσει αλλά θα του κάνει και εκείνη επίθεση λέγοντάς του ότι έμενε μαζί της για την περιουσία της. Όλα δείχνουν πως ο «πόλεμος» μεταξύ τους άρχισε και οι δύσκολες μέρες για τον Στάθη πλησιάζουν…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *