Σασμός επόμενα επεισόδια: Στα μαχαίρια Αστέρης – Μαθιός, και μένουν άφραγκοι οι Σταματάκηδες!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Στα μαχαίρια Αστέρης – Μαθιός, και μένουν άφραγκοι οι Σταματάκηδες!Σασμός επόμενα επεισόδια: Αλλαγές στη ζωή των πρωταγωνιστών

Στην συνέχεια της δραματικής και συναρπαστικής μας σειράς θα δούμε πως προχωράμε 1μιση χρόνο πιο κάτω, στην πορεία της ιστορίας μας. Σε αυτό το διάστημα θα σημειωθούν αλλαγές, εξελίξεις και τα πράγματα θα μπλεχτούν ακόμη περισσότερο.

Η οικογένεια Βρουλάκη θα αναγεννηθεί στα Γιάννενα και Αργυρώ και Σταύρος ξαναχτίζουν από την αρχή την ζωή τους. Την ίδια ώρα ο Αστέρης έχει βγει από την φυλακή και μαζεύει επίσης τα κομμάτια του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Να ξέρετε πως τον γιο σας τον αγάπησα πολύ»

Σασμός επόμενα επεισόδια: Στα μαχαίρια Αστέρης – Μαθιός, και μένουν άφραγκοι οι Σταματάκηδες!

Η πρόταση γάμου του Σταύρου θα περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Παράλληλα, ο Αστέρης θα μεταβεί στα Γiάννενα για να διεκδικήσει την Αργυρώ, και εκείνη θα πρέπει να πάρει μια απόφαση ζωής.

Ο Άγγελος συνεχίζει να διεκδικεί την περιουσία που του ανήκει, με τους Σταματάκηδες να έρχονται αντιμέτωποι με μεγάλο οικογενειακό και δικαστικό πρόβλημα. Μάλιστα ο Άγγελος απειλεί να τους τα πάρει όλα, με την Καλλιόπη και τον Μαθιό να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και τα χρέη να τους πνίγουν. Έκλεισαν την επιχείρηση, την οποία έτρεχαν τα 2 αδέρφια και τα οικονομικά πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Ακόμα στα μέλια έπρεπε να ήσασταν»

Αυτό θα επηρεάσει μάλιστα και την σχέση του με την Βασιλική…

Πως θα αντιδράσει η Καλλιόπη βλέποντας την περιουσία της να χάνεται; Ποιος ο ρόλος του Μαθιού και του Αστέρη στην όλη υπόθεση;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *