Σασμός: Το πρώτο φιλί Άγγελου-Άσπας είναι γεγονός

Σασμός: Το πρώτο φιλί Άγγελου-Άσπας είναι γεγονόςΣασμός: Το πρώτο φιλί Άγγελου-Άσπας είναι γεγονός. Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός είναι τραγικές αφού θα υπάρξει το πρώτο φιλί ανάμεσα σε Άγγελο και Άσπα.  Σασμός: Το πρώτο φιλί Άγγελου-Άσπας είναι γεγονός

Mέσα στο ζοφερό κλίμα του δικαστηρίου του Aστέρη και κάτω από το βάρος αποκαλύψεων και έντονων συναισθημάτων ένας νέος έρωτας γεννιέται στο Σασμό. Ένας έρωτας που κάνεις δεν περίμενε. Αυτός του Αγγέλου με την Άσπα.

Οι δυσκολίες, ο πόνος που έχει βιώσει ο καθένας ξεχωριστά και τα κοινά συναισθήματα απέναντι στην Αργυρώ και τη Μαρίνα κάνουν την Άσπα και τον Άγγελο να έρθουν πιο κοντά.

Όταν επιστρέφει η Άσπα με την Αργυρώ και τη Μαρίνα στην Κρήτη για τη δική του Αστέρη ο Άγγελος που βρίσκεται και αυτό συνεχώς δίπλα τους έρχεται ουσιαστικά πολύ πιο κοντά με την Άσπα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Νέες κόντρες με αφορμή το ελαιοτριβείο του Ιάκωβου

Αρχίζει να την γνωρίζει πιο καλά και η σχέση τους εξελίσσεται σε μία σχέση φιλική, γεμάτη κατανόηση και συμπόνια. Κάνουν παρέα, μιλάνε για αυτά που έχουν περάσει και για αυτά που συνέβησαν στην οικογένειά τους.

Έτσι σύντομα αυτή η φιλική σχέση αλλάζει χαρακτήρα και γίνεται πιο τρυφερή. Όλα αυτά που τους ενώνουν γίνονται η αιτία για να δει ο ένας τον άλλον όπως δεν είχαν φανταστεί ποτέ μέχρι τώρα. Στην αρχή η Άσπα συνειδητοποιεί ότι αρχίζει να βλέπει τον Άγγελο με άλλο μάτι.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο τηλεοπτικός Πέτρος Βρουλάκης έχει βραβευθεί και είναι ερωτευμένος με γνωστή ηθοποιό

 

Το ίδιο αισθάνεται και εκείνος για την Άσπα αλλά δεν θέλει να της το δείξει μέχρι που τα συναισθήματά τους ξεχειλίζουν και έρχεται το πρώτο τους φιλί. Ο Άγγελος είναι αυτός που θα κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Άσπα που μόλις ξεκίνησε.

Την ίδια ώρα η Άσπα είναι συνέχεια στο πλευρό του. Τον προσέχει και μάλιστα όταν εμφανίζεται η Σεμίνα στο δικαστήριο του Αστέρη και φέρνει τα πάνω-κάτω, η Άσπα είναι εκείνη που προσπαθεί να κατευνάσει την οργή του Άγγελου.  Σασμός: Το πρώτο φιλί Άγγελου-Άσπας είναι γεγονός

πηγή

Αφήστε μια απάντηση