Survivor: Ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και γιατί έκλαιγαν

Survivor: Ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και γιατί έκλαιγαν

Βραδιά ψηφοφορίας χθες στο Survivor με τους μπλε να είναι εκείνοι που αύριο θα κουνήσουν το μαντήλι σ’ ένα μέλος της ομάδας τους. Ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor και γιατί άρχισαν να κλαίνε πριν καν μάθουν την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού; Γιατί κατέρρευσε χθες ο Τάκης Καραγκούνιας;  Survivor: Ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και γιατί έκλαιγαν

Δεύτερος αγώνας ασυλίας χθες στο Survivor και οι κόκκινοι για άλλη μια φορά επικράτησαν αφήνοντας τους μπλε για δεύτερη φορά μέσα σε δύο ημέρες να υποδεικνύουν δύο ακόμη άτομα προς αποχώρηση.

Ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor
Μετά τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ που είχε προκύψει από την ψηφοφορία της Κυριακής, η Βρησηίδα τελικά αναδείχθηκε πρώτη επιλογή των συμπαικτών τους από τη χθεσινή “κάλπη”. Δεύτερος σε ψήφος ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας. Στη συνέχεια η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, που έχει πέσει αγωνιστικά.

Διαβάστε Επίσης  Ο Στράτος Τζώρτζογλου σε ρόλο «κλειδί» στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα»

Στο σημείο εκείνο η σχεδιάστρια κοσμημάτων κάλεσε τον κόσμο να κρατήσει τη Βρησηίδα στο παιχνίδι γιατί είναι καλύτερη παίκτρια. Η Βρισηίδα συγκινήθηκε από τα λόγια της, ενώ και η Ευρυδίκη δεν έκρυψε τα δάκρυά της, καθώς όπως είπε θέλει πολύ να φτάσει στο πάρτυ της ένωσης. Έτσι, υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ένταση στους μπλε από τη δήλωση της Βρησηίδας

Η αποκάλυψη από την πλευρά των κόκκινων ότι η Βρησηίδα αποκάλεσε τους συμπαίκτες της στη μπλε ομάδα “ψοφίμια” προκάλεσε εντάσεις στην ηττημένη ομάδα γι’ αυτή την εβδομάδα. “Ο Κατσαούνης είπε να πετάξει μία σπίθα στο συμβούλιο όταν εγώ είπα τα παιδιά ψοφίμια. Εμένα όποιος με ξέρει, που μόνο η Ευρυδίκη με ξέρει γιατί μόνο αυτή έχει κάτσει να με γνωρίσει σαν άνθρωπο, ξέρει ότι δεν το είπα με κακό τρόπο και ξέρει ότι θέλω ο πάγκος να είναι ενεργός. Το είπα γιατί ο πάγκος ήταν ψόφιος, πάμε δυνατά να τραγουδήσουμε, δεν θυμάμαι να τους είπα ποτέ ψοφήμια”, σχολίασε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Διαβάστε Επίσης  Τατουάζ: Όλα όσα θα δούμε στον δεύτερο συγκλονιστικό κύκλο της επιτυχημένης σειράς!

Η Σοφιάνα μιλώντας στην κάμερα και σχολιάζοντας την ατάκα της Βρισηίδας είπε: “Προσπαθούσαμε τέσσερα άτομα να εξηγήσουμε στη Βρισηίδα, ότι μας αποκάλεσε ψοφίμια και αυτή επέμενε να λέει πως θέλει να ρωτήσει την Ευρυδίκη επειδή εκείνη εμπιστεύεται. Δεν καταλαβαίνω γιατί όλη αυτή η καχυποψία, δεν σου έχω δώσει κανένα δικαίωμα ότι θα κάτσω να ασχοληθώ με εσένα ή θα πω ψέματα για κάτι που έχεις ξεστομίσει. Προσπαθούσε να μας πει ότι χάρη σε αυτό που είπε κατάφερε να μας εμψυχώσει. Όχι Βρισηίδα μου η λέξη ψοφίμια δεν χρησιμοποιείται για να εμψυχώσεις την ομάδα σου”.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *