Η Γη της Ελιάς: Η Μέλπω ξεπερνά κάθε όριο στην Γη της Ελιάς

Οι καυγάδες δεν έχουν τελειωμό ανάμεσα στην Μέλπω και τον Λυκούργο στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Τα επόμενα επεισόδια επιφυλάσσουν νέες εκπλήξεις για τους δύο ήρωες καθώς πολλά είναι αυτά που θα συμβούν και θα δημιουργήσουν τεράστιες εντάσεις μεταξύ τους.

Επεισοδιακοί καυγάδες ανάμεσα σε Λυκούργο και Μέλπω στην Γη της Ελιάς

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Μέλπω σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς, θα βάλει το χεράκι της και θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην σχέση του Λυκούργου και της Χάιδως. Εξαιτίας αυτής, το ζευγάρι θα αποστασιοποιηθεί για ένα χρονικό διάστημα με τον Λυκούργο αναγκαστικά να έχει καθημερινή πια επαφή μαζί της καθώς η Χάιδω θα τον διώξει από την ζωή της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ραγίζει καρδιές: «Ότι κι αν αποφασίσεις, θα σε αγαπάω…»

Οι καυγάδες ανάμεσα σε Μέλπω και Λυκούργο θα πάρουν τεράστια έκταση εκείνο το χρονικό διάστημα και αυτή την φορά θα ξεπεράσουν κάθε ενδεχόμενο. Από την μια, η Μέλπω νιώθει κερδισμένη που κατάφερε και τον απομάκρυνε από την Χάιδω αλλά από την άλλη ο Λυκούργος πονάει μέσα του για όλα όσα ακολούθησαν.

Πως θα αντιδράσει άραγε ο Λυκούργος μόλις μάθει πως η Μέλπω έβαλε το χεράκι της στην σειρά Η Γη της Ελιάς και η σχέση του με την Χάιδω ναυάγησε;  Η Γη της Ελιάς: Η Μέλπω ξεπερνά κάθε όριο στην Γη της Ελιάς

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης παίζει θέατρο λίγο πριν βάψει τα χέρια του με αίμα

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *