Σασμός – Βασιλική: «Κάτι δεν μου κολλάει, γιατί να τον σκοτώσει;»

Σασμός – Βασιλική: «Κάτι δεν μου κολλάει, γιατί να τον σκοτώσει;»Η ομολογία του Αμερικάνου έσκασε σαν βόμβα στην σειρά Σασμός και η συγκεκριμένη αποκάλυψη είναι θέμα συζήτησης σε όλη την Κρήτη. Βασιλική και Νικηφόρος νιώθουν επιτέλους δικαιωμένοι που βρέθηκε ο φονιάς του Στεφανή στην σειρά Σασμός αλλά τα ερωτηματικά που θα προκύψουν θα είναι αρκετά. Η Βασιλική ήδη προβληματίζεται γι΄αυτή την ομολογία και θέλει να μάθει όλο και πιο πολλά στοιχεία γύρω από αυτή.

Τι θα δούμε απόψε 4/4 στον Σασμό;

Ο Αντώνης κάνει την πιο όμορφη έκπληξη στη Μαρίνα και εμφανίζεται ξαφνικά στα Γιάννενα, για να περάσουν λίγες ξέγνοιαστες στιγμές. Ο Καραπάνος μαθαίνει ένα νέο για τον γιό του που θα τον αναστατώσει. Ο Σταύρος προχωράει ένα ακόμα βήμα στη σχέση του με την Αργυρώ. Ο Μαθιός ζητάει από τον Αστέρη μία χάρη που θα τον αιφνιδιάσει.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη Επεισόδιο 8 – Οι χειρότεροι φόβοι όλων επαληθεύονται

 

Η Θοδώρα βασανιζόμενη από τις τύψεις της για τον Πέτρο, θα έχει ένα ατύχημα που θα ανατρέψει τα πάντα. Ενώ η Βασιλική βασανίζεται από τα αναπάντητα ερωτηματικά για τον φονιά του Στεφανή απόψε στην σειρά Σασμός, η Καλλιόπη τη βάζει σε κάποιες υποψίες που θα την ταράξουν ακόμα περισσότερο. Τι θα της πει και θα την ταράξει;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *