Η Γη της Ελιάς: Πυρ και μανία ο Στάθης με την επίθεση στην Εύα

Μια σοκαριστική επίθεση θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς από τον Στέφανο. Ο ήρωας θα πέσει τυχαία πάνω στο πατέρα του με την Εύα και δυστυχώς δεν θα συγκρατήσει τον θυμό του απέναντι στο πρόσωπό της.

Έξαλλος ο Στάθης με τον Στέφανο στην Γη της Ελιάς

Ο Στέφανος στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα βγει εκτός εαυτού και θα επιτεθεί λεκτικά στην Εύα ενώπιων του πατέρα του. Ο Στάθης ακούγοντας τον θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια του. Δεν μπορεί να πιστέψει πως ο γιος του μίλησε έτσι σε μια γυναίκα και γίνεται έξαλλος μαζί του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Οι πιο ρομαντικές διακοπές, για το πιο «βασανισμένο» ζευγάρι

Όταν ο Στέφανος αντικρίσει την Εύα θα αρχίσει να της φωνάζει, να την κατηγορεί που διέλυσε την οικογένειά τους. Φαίνεται πως ο γιος ακολουθεί τα βήματα της μητέρας του, καθώς το ίδιο ακριβώς είχε κάνει και η Αρετή πριν κάποιες μέρες. Η Εύα αισθάνεται πάρα πολύ άβολα. Ο Στάθης προσπαθεί να τον ηρεμήσει, να του ζητήσει τον λόγο αυτής της επίθεσης. Πατέρας και γιος βρίσκονται απέναντι, με την έχθρα αυτή να φουντώνει καθημερινά όλο και περισσότερο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 166 , 167 , 168 , 169 , 170 , 171

Στάθης και Στέφανος από δω και στο εξής θα βρίσκονται απέναντι στην σειρά Η Γη της Ελιάς καθώς πια ο Στέφανος ανήκει στο στρατόπεδο της μητέρας του, Αρετής.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *