Η Γη της Ελιάς: Θα γυρίσει ο Στάθης πίσω στην Αρετή;

Κι όμως, η Αρετή θα αρχίσει να ελπίζει ξανά για τον Στάθη, στην γη της ελιάς. Παρόλο που εκείνος οργανώνει τον γάμο του με την Ιουλία, οι εντάσεις στο σπίτι τους δε σταματούν. Η κατάσταση έχει ξεφύγει..

Η Ιουλία κρατά κρυφό το παρελθόν της και αρνείται να του ανοίξει την καρδιά της. Αντίστοιχα, ο Στάθης καλείται να αντιμετωπίσει τον ξάδελφό του, ο οποίος τον αφήνει κυριολεκτικά στο δρόμο.

Μέσα σε λίγες μέρες, ο Καπερνάρος χάνει τη δουλειά του και -οριακά- και το σπίτι του. Η Ιουλία προσπαθεί να τον στηρίξει οικονομικά, όμως εκείνος δε το δέχεται. Θέλει να είναι ανεξάρτητος, όμως ο Δημοσθένης δε τον βοηθά άλλο.

Η Αρετή, βλέποντας τον πρώην της να καταρρέει, αρχίζει να ελπίζει. Θεωρεί πως, τώρα που δεν έχει στον ήλιο μοίρα, θα ξανά γυρίσει στο πλευρό της, θα την παρακαλέσει να του δώσει έστω ένα από τα χωράφια τους..

Θα χτυπήσει ο Στάθης την πόρτα της Αρετής, ζητώντας βοήθεια, ή θα αναζητήσει άλλους τρόπους για να επιβιώσει, στην γη της ελιάς; Η Αρετή τον περιμένει πως και πως και κάνει “όνειρα” επανένωσης, με σκοπό να τον εκδικηθεί!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *