Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη καρφώνει τη μάνα της στην Χάιδω

 

Μία εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς. Η Ισμήνη φτάνει στα όριά της με την μητέρα της, με αποτέλεσμα να υποστηρίζει ανοιχτά την Χάιδω, στην γη της ελιάς. Η Μέλπω ξεπερνάει κάθε όριο, βάζοντας ως στόχο να διαλύσει τη σχέση του πρώην συζύγου της.  Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη καρφώνει τη μάνα της στην Χάιδω

Μένει στο σπίτι του, παρά τις έντονες αντιρρήσεις, ενώ παράλληλα δε χάνει την ευκαιρία να βάλει λόγια στην Χάιδω για τον σύντροφό της. Της αναφέρει πως με τον Λυκούργο ετοιμάζονται να κάνουν μία νέα αρχή, μακριά από όλους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Καρέ καρέ το τελευταίο επεισόδιο του Β κύκλου

Αυτά ταράζουν αρκετά την Χάιδω, η οποία τον χωρίζει επεισοδιακά. Συγκεκριμένα, τον πετάει έξω από το σπίτι της και του φωνάζει πως δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσει να την πλησιάσει ξανά. Ο χωρισμός αυτός φαίνεται οριστικός και πονάει τον Λυκούργο.

Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη καρφώνει τη μάνα της στην Χάιδω

 

Η Ισμήνη, μην αντέχοντας άλλο τις υστερίες της μητέρας της, αποφασίζει να υποστηρίξει ανοιχτά την Χάιδω, στην γη της ελιάς. Πιο συγκεκριμένα, την πλησιάζει και της λέει πως όλα είναι ένα καλοστημένο σχέδιο της Μέλπως, για να προσεγγίσει τον πατέρα της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα κάνει στριπτίζ στον Κίμωνα ως Ράινα

Η Χάιδω ευχαριστεί την Ισμήνη για την καλή της πράξη και τρέχει στον Λυκούργο. Του ζητάει συγγνώμη που τον αμφισβήτησε και τον παίρνει μία μεγάλη αγκαλιά. Η Μέλπω δεν καταφέρνει να χωρίσει το ζευγάρι, εξαιτίας της κόρης της! Ποια θα είναι η αντίδρασή της, μόλις μάθει πως η Ισμήνη της γύρισε την πλάτη;

Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη καρφώνει τη μάνα της στην Χάιδω

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *