Σασμός: Ο Άγγελος θα μπει στο στόχαστρο της Καλλιόπης;

Σασμός: Ο Άγγελος θα μπει στο στόχαστρο της Καλλιόπης;Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις για τις ζωές των ηρώων στη σειρά «Σασμός» του Alpha και αυτή την φορά, στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί και πάλι η Καλλιόπη αλλά και ο Άγγελος. Ο τελευταίος αποφασίζει όπως είδαμε να διεκδικήσει δικαστικά την περιουσία της μητέρας του Ανθούλας και να μην χαριστεί σε κανέναν. Ακόμη και στην Καλλιόπη η οποία αν δικαιωθεί ο Άγγελος θα χάσει ένα μεγάλο κομμάτι της περιουσίας της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδια 60, 61, 62, 63, 64, 65

Η καπετάνισσα μόλις πληροφορείται τη στάση του Άγγελου απειλεί θεούς και δαίμονες φωνάζοντας δυνατά πως ο Άγγελος αν τολμήσει να κάνει πράξη τα όσα λέει θα δει το άλλο της πρόσωπο.

Τι περνά από το μυαλό της δαιμόνιας καπετάνισσας;

Ποιο είναι αυτό; Κάποιοι σπεύδουν να πουν ότι η κυρά Καλλιόπη δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και μπορεί να φτάσει σε ακραίες κινήσεις. Ακόμη και η σκέψη να τον σκοτώσει περνά από το μυαλό της δαιμόνιας καπετάνισσας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης κάνει κόλαση τις ζωές των εργατών

Σασμός: Ο Άγγελος θα μπει στο στόχαστρο της Καλλιόπης;

Ο Άγγελος όμως δείχνει αποφασισμένος και όπως είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο ζητεί από τη Στέλλα να αναλάβει την υπόθεση παίρνοντας τα πάντα έτσι από την Καλλιόπη. Κάπου εδώ ο ήρωας μας βάζει τέλος και στη σχέση του με τη Στέλλα η οποία δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον στηρίξει στην κίνηση του αυτή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση