Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αδελφή της πετά εκνευρισμένη τα λουλούδια από την είσοδο του σπιτιού

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αδελφή της πετά εκνευρισμένη τα λουλούδια από την είσοδο του σπιτιούΔείτε το βίντεο…  Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αδελφή της πετά εκνευρισμένη τα λουλούδια από την είσοδο του σπιτιού

Άνδρες της ασφάλειας βρέθηκαν στη γειτονιά όπου έμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα, το μεσημέρι της Παρασκευής, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έρευνες στο σπίτι της οικογένειας.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τους δημοσιογράφους να απομακρυνθούν από την είσοδο του σπιτιού, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ένα αυτοκίνητο πάρκαρε ακριβώς μπροστά.

Πάτρα: Ένα βίντεο «άσσος στο μανίκι» του Μάνου Δασκαλάκη

Διαβάστε Επίσης  Καιρός: Βροχές, καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι σήμερα

Η αδελφή της Ρούλας βγήκε από το όχημα και συνοδεία των ανθρώπων της ασφάλειας άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος, ώστε να πραγματοποιηθεί έρευνα.

Αξιοσημείωτο ήταν όμως, πως η Δήμητρα Πισπιρίγκου, όταν αντίκρισε τα λουλούδια και τα κεράκια που ήταν τοποθετημένα στην πόρτα εις μνήμη των τριών κοριτσιών, άρχισε να τα πετά εκνευρισμένη.

Πάτρα: Τι κατάσχεσαν οι αστυνομικοί μέσα από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Μάλιστα, μερικά από τα λουλούδια κατέληξαν στο πεζοδρόμιο…  Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αδελφή της πετά εκνευρισμένη τα λουλούδια από την είσοδο του σπιτιού

Διαβάστε Επίσης  Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό – Έρχονται βροχές, καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *