Πάτρα: Ένα βίντεο «άσσος στο μανίκι» του Μάνου Δασκαλάκη

Πάτρα: Ένα βίντεο «άσσος στο μανίκι» του Μάνου Δασκαλάκη

Όπως δήλωσε στο Live News φίλος του πατέρα των τριών κοριτσιών, ο Δασκαλάκης έχει ένα βίντεο, «όπου φαίνονται οι αυξομειώσεις που γίνονταν στο αναπνευστικό της Τζωρτζίνας».  Πάτρα: Ένα βίντεο «άσσος στο μανίκι» του Μάνου Δασκαλάκη

Ένας φίλος του Μάνου Δασκαλάκη αποκάλυψε σήμερα ότι προσπάθησε να έχει τηλεφωνικές επικοινωνίες το τελευταίο διάστημα με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον πατέρα της 9χρονης Τζωρτζίνας, ενώ έκανε λόγο για «άσσο στο μανίκι» του πατέρα των άτυχων παιδιών από την Πάτρα.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, ο «άσος στο μανίκι» είναι ένα βίντεο που έχει κρατήσει ο Μάνος Δασκαλάκης και δεν έχει βγει στη δημοσιότητα.

Ο Χάρης Γαλαριώτης είναι φίλος του Μάνου Δασκαλάκη, με τον οποίο γνωρίζονται από τότε που έπαιζαν μαζί ποδόσφαιρο, και μίλησε στο Live News για τον περιβόητο άσσο που έλεγε ο πατέρας των τριών κοριτσιών ότι κρύβει στο μανίκι του.

Διαβάστε Επίσης  Νεκρός ο πιλότος του Mirage 2000-5

Πάτρα: Τι κατάσχεσαν οι αστυνομικοί μέσα από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Προσπαθούσα να έχω αρκετές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Μάνο και την Ρούλα. Αυτό που μου είπε ο Μάνος είναι ότι ‘πιστεύω την Ρούλα, κρατάω έναν άσσο στο μανίκι κι όταν έρθει η στιγμή θα τον δώσω εκεί που πρέπει. Έχω ένα βίντεο, όπου φαίνονται οι αυξομειώσεις που γίνονταν στο αναπνευστικό της Τζωρτζίνας’. Τον ρώτησα εάν τον καλύπτει αυτό και μου είπε ότι την πιστεύει και ότι αν δεν την πίστευε, ο ίδιος θα την έπνιγε με τα ίδια του τα χέρια», ανέφερε στην εκπομπή του MEGA.  Πάτρα: Ένα βίντεο «άσσος στο μανίκι» του Μάνου Δασκαλάκη

Διαβάστε Επίσης  Συλλαλητήριο Live: Ο λαός προασπίζει τη Μακεδονία και την Ιστορία της Ελλάδας στο Σύνταγμα

Ο φίλος του Μάνου Δασκαλάκη μίλησε επίσης για την ρήξη στη σχέση του ζευγαριού.

«Ο Μάνος μου έλεγε, πολλές φορές, ότι όλα τα ζευγάρια έχουν τα καλά και τα κακά τους. Είχαν και τους τσακωμούς τους. Το τελευταίο διάστημα, τον ρώτησα εάν ισχύει ότι έχουν χωρίσει. Μου είπε ‘ποιο ζευγάρι που έχει χάσει τρία παιδιά μπορεί να είναι μαζί;’. Έδειχναν ότι αγαπούν πολύ τα παιδιά τους, δεν μπορώ να το αμφισβητήσω αυτό. Η λατρεία που έδειχνε στην Τζωρτζίνα ήταν απίστευτη», δήλωσε ο κ. Γαλιαριώτης.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *