Ρούλα Πισπιρίγκου: Διαψεύδει τον ξυλοδαρμό στη ΓΑΔΑ – Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ.(video)

Η Ρούλα Πισπιρίγκου εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προέκυψε τραυματισμός της

«Την έδειραν οι αστυνομικοί. Έχει φάει μπουνιές στο πρόσωπο», ισχυρίστηκαν, μιλώντας στο Star, η μητέρα και αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, που την επισκέφθηκαν στη ΓΑΔΑ όπου κρατείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Διαβάστε ακόμη: Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισχυρίζεται πώς ξυλοκοπήθηκε στα κρατητήρια από αστυνομικούς
Στους ισχυρισμούς της μητέρας και της αδελφής της απάντησε η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, προσωρινά κρατούμενη στη ΓΑΔΑ μέχρι την απολογία της τη Δευτέρα.

Μάλιστα οι αστυνομικοί έδειξαν στην Ρούλα Πισπιρίγκου τα αποσπάσματα από την τηλεοπτική εκπομπή όπου έγιναν οι καταγγελίες περί των υποτιθέμενων χτυπημάτων που «δέχτηκε» η κατηγορούμενη και η ίδια -σύμφωνα με πληροφορίες- τους είπε ότι αυτά δεν ισχύουν. Μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να τηλεφώνησε από καρτοτηλέφωνο μέσα στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών στην μητέρα της και να αντέδρασε ζητώντας της εξηγήσεις για όσα είπε περί χτυπημάτων από αστυνομικούς.

Διαβάστε Επίσης  Πάτρα: Δεν χρειάζεται να ομολογήσει η Πισπιρίγκου: Τι λένε εγκληματολόγοι

Την ίδια στιγμή προκαλεί εντύπωση ότι τόσο η μητέρα όσο και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν είπαν τίποτα για τον υποτιθέμενο ξυλοδαρμό της κατηγορούμενης μετά την χθεσινή τους συνάντηση με την κρατούμενη στη ΓΑΔΑ, όπου περίμεναν οι δημοσιογράφοι για κάποια δήλωσή τους.

 

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το Τμήμα Εκβιαστών σχηματίζει δικογραφία για τα καταγγελλόμενα από την μάνα και την αδελφή Πισπιρίγκου. Στο πλαίσιο της διερεύνησης των καταγγελλομένων η Ρούλα Πισπιρίγκου εξετάστηκε από ιατροδικαστή, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Ανακοίνωση έβγαλε νωρίτερα η Ελληνική Αστυνομία για την καταγγελία περί ξυλοδαρμού της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Αναφορικά με καταγγελία, που αναπαράχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αφορούσε σε φερόμενη βιαιοπραγία αστυνομικών σε βάρος κρατούμενης στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνεται ότι λήφθηκε κατάθεση της κρατούμενης, στην οποία διέψευσε τα καταγγελλόμενα, ενώ επιπλέον εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προέκυψε τραυματισμός της».

Διαβάστε Επίσης  Μαρουσάκης: «Έρχονται χιόνια το Σαββατοκύριακο» - Ποια βουνά θα ντυθούν στα λευκά

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και δηλώνει ότι είδε η ίδια τους μώλωπες στο πρόσωπο της κόρης της.

«Το παιδί έχει δεχθεί μπουνιές στο πρόσωπο και έχει μελανιές στα πλευρά. Είδα το πρόσωπό της χτυπημένο. Δεν κοιμάται, δεν τρώει, φοβάται και πονάει πολύ. Μου είπε ότι της τραβούσαν τα μαλλιά και της έλεγαν «π… ομολόγησε». Μου χτυπούσε το τζάμι και μου φώναζε «πάρε από εδώ, δεν αντέχω άλλο»», είπε η μητέρα και επανέλαβε ότι επιμένει πως η κόρη της είναι αθώα.

Η αδερφή της, Δήμητρα, είπε από την πλευρά της ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι ένας άνθρωπος που έχει «σακατευτεί».

«Είδα ότι ήταν ταλαιπωρημένη. Τη ρωτήσαμε αν την χτύπησαν, από φόβο δεν μας απαντούσε, αλλά έδειχνε με τα μάτια της τα σημεία γιατί φοβόταν τους αστυνομικούς. Εγώ θα το κυνηγήσω μέχρι τέλους», σημείωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.


 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *