Σασμός: Ο Νικηφόρος στρέφει το όπλο του στον Μαθιό

Ο Νικηφόρος αλλάζει χαρακτήρα κι ο ήρωας ξαφνικά θολώνει στο «Σασμό» απειλώντας τον Μαθιό. Τι συμβαίνει με τον νεαρό Κρητικό και τι προκαλεί την οργή του;  Σασμός: Ο Νικηφόρος στρέφει το όπλο του στον Μαθιό

Ο Νικηφόρος έχει περάσει πολλά στη ζωή του. Ο σταυρός που κουβαλάει η οικογένεια και το όνομά του είναι πολλά. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζει και σύντομα θα τα μάθει.

Όλοι ανυπομονούν για τη στιγμή που ο Νικηφόρος θα μάθει επιτέλους ότι ο “λατρεμένος” θείος του είναι ο δολοφόνος του πατέρα του. Αυτό, όμως, θα αργήσει ακόμη να έρθει. Ο νεαρός Σταματάκης αρχίζει να αποκαλύπτει την αλήθεια για την οικογένειά του: από τη μία τα μυστικά του πατέρα του, από την άλλη τη σχέση του Μαθιού με τη μητέρα του.

Διαβάστε Επίσης  Γλύκανισος: επόμενα επεισόδια 35-36

Ο Μαθιός τον πλησιάζει και του εξομολογεί τη σχέση του με τη Βασιλική. Ο Νικηφόρος παρόλο που σοκάρεται, εν τέλει το αποδέχεται. Βέβαια, έχει μάθει τη μισή αλήθεια. Όταν μάθει την υπόλοιπη τα πράγματα θα αλλάξουν…

«Θα έρθει η στιγμή που ο ήρωάς μου θα “σκοτεινιάσει”. Από την αρχή της χρονιάς το ξέραμε και το λέγαμε πως θα συμβεί αυτό», αποκαλύπτει ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας σε συνέντευξή του στο TV24.

Ο Νικηφόρος ανακαλύπτει ότι ο Μαθιός κι η Βασιλική είχαν σχέση πίσω από την πλάτη του, στο «Σασμό». Θολώνει, νευριάζει, θυμώνει. Θα πάρει το όπλο και θα συμπεριφερθεί σαν “Κρητικός”.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης γίνεται φονιάς

«Θα είναι ένας άλλος άνθρωπος. Θα εναντιωθεί σε όλους και σε όλα. Και θα το κάνει με την αγριότητα της ορεινής Κρήτης, στην οποία αναφέρεται η σειρά, δηλαδή στον τόπο που του έχει διδάξει πώς να φέρεται», συμπληρώνει ο ηθοποιός.

Δεν θα πει τίποτα στη Βασιλική, αλλά θέλει με τον τρόπο του να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα του. Όπως τονίζει ο Γιώργος Αμούτζας στο TV24, ο Νικηφόρος θα μάθει για τη σχέση του θείου με τη μάνα του από σπόντα. Τότε όλα γύρω του θα αλλάξουν και οι σχέσεις του θα κλονιστούν.  Σασμός: Ο Νικηφόρος στρέφει το όπλο του στον Μαθιό

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *