Σασμός Επεισόδια: Ο Μαθιός Σε Σοκ – Νεκρή Η Καλλιόπη!

Σασμός Επεισόδια: Όσο περνάει ο καιρός η Καλλιόπη μαζεύει μέσα της όλα τα βάσανα, ενώ καταφεύγει σε απάνθρωπες πράξεις που θα την φέρουν αντιμέτωπη με τη Θεία Δίκη. Ο Αστέρης βασανίζεται μέσα στη φυλακή, αλλά η Στέλλα δε θα αργήσει να τον βγάλει έξω. Σασμός Επεισόδια: Ο Μαθιός Σε Σοκ – Νεκρή Η Καλλιόπη!

Σασμός Επεισόδια: Ο Μαθιός σε σοκ – Νεκρή η Καλλιόπη!

Η Καλλιόπη υποφέρει μακριά από τον γιο της. Η φυλάκιση του Αστέρη της στοίχισε πολλά. Προσπάθησε να μείνει βράχος, αλλά θα έρθει η στιγμή που θα πληρώσει και η ίδια για τα λάθη και τις αμαρτίες της. Το φρικτό τέλος για την Καλλιόπη δε θα αργήσει να έρθει στο «Σασμό».

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα του

Η δικηγόρος του Σταματάκη καταφεύγει στα μεγάλα μέσα και με τη βοήθεια του Καραπάνου βρίσκουν τη Σεμίνα. Η κατάθεση της Σεμίνας σώζει τον Αστέρη από ισόβια. Αυτό ανακουφίζει την Καλλιόπη, αλλά η γυναίκα έχει πολλούς δαίμονες να αντιμετωπίσει!

Η Καλλιόπη βάφει τα χέρια της με αίμα δολοφονώντας τον Άγγελο και αυτή η πράξη της είναι που θα σημάνει την αρχή του τέλους, στο «Σασμό».

Η Καλλιόπη πεθαίνει με την οικογένειά της να τη βρίσκει νεκρή. Ο Αστέρης κι ο Μαθιός μένουν σε κατάσταση σοκ, μην μπορώντας να διανοηθούν ότι η μητέρα τους έφυγε από τη ζωή με αυτόν τον τρόπο.

Διαβάστε Επίσης  ANT1 – Μετά τη Φωτιά: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα με τους ηθοποιούς

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *