Η Γη της Ελιάς: Η Εύα Περνά στην αντεπίθεση

Η Γη της Ελιάς: Η Εύα Περνά στην αντεπίθεσηΗ γη της ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς η Εύα Περνά στην αντεπίθεση

Απρόβλεπτη είναι συνέχεια της δραματικής σειράς του Mega, όπου, η Αρετή αποφασίζει να φτάσει στα άκρα τη σχέση της με τον Στάθη και να τον πετάξει στον δρόμο. Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος απειλεί τον Ιάκωβο και τον Ισίδωρο ότι αν εμπλακεί το όνομά του στην υπόθεση με τη διαθήκη, θα στείλει τον τελευταίο στη φυλακή!

Η Αρετή μετά τις προσπάθειες που έκανε για να σώσει το γάμο της με τον Στάθη, δείχνει να μην έχει αλλά αποθέματα αντοχών και να αναθεωρεί τη συμπεριφορά της απέναντί του. Αιτία για αυτό, είναι η ήπια στάση που κρατάει ο άντρας στην πολύκροτη δίκη του Φίλιππου, καθώς και η αποκάλυψη της ταυτότητας της ερωμένης του. Έκτοτε ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για να λογαριαστεί μαζί του

Διαβάστε Επίσης  Ο Νικηφόρος σκοτώνει τον Μαθιό - Το συγκλονιστικό τέλος της σειράς Σασμός

Η Γη της Ελιάς: Η Εύα Περνά στην αντεπίθεση

Η Αρετή, σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε, ενημερώνει τον Στέφανο σχετικά με τη σχέση του πατέρα του και εκείνος γίνεται έξω φρενών, ενώ, με τη σειρά του, του ανακοινώνει πως δεν θέλει να ξαναπατήσει το πόδι του στους Ελαιώνες τους.

Στη συνέχεια, ο Στάθης ζητάει το λόγο από την Αρετή για τη στάση του γιου τους κι εκείνη, αφού του εξηγεί γιατί συνέβη αυτό, του ανακοινώνει πως θέλει διαζύγιο και πώς θα κινηθεί δικαστικά για να πάρει πίσω κάθε περιουσιακό στοιχείο που της ανήκει. Κάτι για το οποίο τον είχε προειδοποιήσει.

Παρόλα αυτά, ο Στάθης δεν δίνει την πρέπουσα σημασία, Θεωρώντας ότι είναι λόγια του αέρα, και συναντάει τον Ιάκωβο για να τον ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις στην οικογένεια του.

Τότε εκείνος τον προτρέπει να μετακομίσει πριν χειροτερέψουν κι άλλο τα πράγματα ή ακόμα καλύτερα, να συγκατοικήσει με την Εύα και να προχωρήσουν τη σχέση τους. Λίγη ώρα μετά, ο Στέφανος πετυχαίνει στον δρόμο τον Στάθη με την Εύα και τα αίματα ανάβουν, καθώς δυσκολεύεται να συγκρατήσει τον θυμό του. Ειδικά απέναντι στη γυναίκα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός spoiler: Ένας νέος έρωτας γεννιέται.

Η Γη της Ελιάς: Η Εύα Περνά στην αντεπίθεση

Ο Στάθης γίνεται πυρ και μανία με τη λεκτική επίθεση του Στέφανου στην Εύα και τον βάζει στη θέση του, ενώ η τελευταία εμφανίζεται στο μαγαζί της Αρετής και την προειδοποιεί να σταματήσει να τη διαβάλει, διότι δεν θα έχουν καλά ξεμπερδέματα, με τις δυο τους να συγκρούονται.

Σύντομα, μάλιστα, τα χειρότερα έρχονται για τον Στάθη σύμφωνα με το my TV , όταν λαμβάνει στα χέρια του την περιβόητη αγωγή διαζυγίου και συνειδητοποιεί πως η Αρετή έκανε πράξη την απειλή της και διεκδικεί κάθε περιουσιακό στοιχείο που της ανήκει, αφήνοντας τον στο δρόμο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση